Am ajuns la destinatie dupa o calatorie de 5 ore cu 2 copii dupa noi, unul de 8 luni si celalalt de 3 ani, la ora 14 asa cum trebuia. Cand am ajuns masa de pranz tocmai se incheiase, iar copii nostii si nu numai, a trebuit sa mai asteptam pana la ora 18 ca sa mancam si noi ceva.
Piscina care in poze arata o imensitate in realitate era doar o piscina de curte.
Daca te cazezi la vila trebuie sa mergi circa 200-300 m pana la hotel ca sa poti sa-ti iei un pahar cu apa.
Apa din bidonul din sala de mese care trebuia sa fie plata era de la robinet.
Mancarea era foarte putina (decat 4 tavi de mancare) in comparatie cu cati turisti erau, iar apoi daca isi mai aduceau aminte mai aduceau ceva suplimentar asa ca s-au iscat si conflicte intre turisti.
Lenjeria de pe pat intr-o saptamana cat am stat acolo nu a fost schimbata niciodata.
Prosoapele le-au luat a doua zi murdare, iar altele nu au mai fost puse pana la plecare.
Si ce sa mai zic... barmanul la ora 18 iesea din bar se imbraca in sort si intra in piscina pentru a o spala, bucatareasa o mai vedeai si la receptie, iar receptionera care ne-a primit, a doua zi era in costum de baie la piscina :)
La plaja ajungeai decat cu masina si nu la 100 metri cat spuneau ei in descriere.
Imi pare rau dar aveam o alta parere despre serviciile din Bulgaria... inca o data dezamagitor
Trimis de alina_andrei in 31.08.10 14:59:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Bella Vista din localitatea Sinemoretz
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alina_andrei); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.85596430 N, 27.89896230 E - neconfirmate încă
In primul rand la majoritatea hotelurile masa de pranz se termina la ora 14:00, in al 2 lea rand se gasea pizza si spaghetti la barul de la terasa, in al 3 lea rand erau 5 tavi cu mancare care se umpleau imediat cum se goleau fara ca lumea sa se bata, in 4 lea rand intre orele 18:00-20:30 era ora cinei iar barmanul era tot timpul ocupat nu avea cum sa fie in piscina si nici bucatareasa n-am vazut-o niciodata la receptie
@atige, cu tot respectul: vin din acelasi loc si pot confirma ca lucrurile stau asa cum spune autorul acestei impresii. Eu nu am vazut niciodata pizza si spaghetti la bar, din cele cinci tavi cu mancare (in opinia mea complet necomestibila) deseori ramaneau numai una sau doua pline, iar restul stateau goale pana ti se facea urat de la atata asteptat si l-am vazut in fiecare seara pe barman aruncand cu niste substante in piscina, ceea ce inseamna ca mai avea si alte atributiuni pe fisa postului. Tot asa, am vazut o fata, care presupun ca era in echipa de animatie, atat la bar, cat si la receptie, ceea ce arata, din nou, ca oamenii erau folositi acolo unde era nevoie de ei.
Nu contest ca asa ai vazut tu lucrurile, contest doar opinia ta ca autorul acestei impresii bate campii, in vreme ce lucrurile stau cu totul altfel, si anume asa cum spui tu.
In fapt, fiecare avem dreptate, aici nu facem decat sa relatam impresiile proprii, felul cum am receptionat noi lucrurile in mod individual, si sa lasam eventualii viitori ai acestui hotel sa aleaga.
- Jul.2024 O mare dezamagire — scris în 11.07.24 de Mariana75. din BUCUREșTI
- Aug.2021 Nu recomand deloc... Curățenie, clientul pe ultimul loc — scris în 07.08.21 de ux121661 din HARGHITA-BăI [HG] - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta placuta ca pt 3 stele — scris în 18.07.21 de ux120986 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 All inclusive light light — scris în 01.08.16 de biancaramona din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2016 Dezamagitor — scris în 27.07.16 de miramona din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Jul.2016 Groaznic — scris în 19.07.16 de alexacri din GIURGIU - nu recomandă
- Jul.2016 Am descoperit locuri noi — scris în 18.07.16 de Lizi9 din BUCURESTI - RECOMANDĂ