Nu recomand acest hotel,
ce am vazut pe site si ce am gasit in realitate este jalnic, acolo se sta in conditii inumane, nu merita nici macar o stea,
camere murdare, inghesuite, mobilier foarte vechi, cade tencuiala de pe pereti, baia urat mirositoare, un dus de pe vremuri plin de rugina.,
mancarea jalnica, in 6 zile am mancat cartofi fierti, orez si paste iar la micul dejun niste parizer si salam de cea mai proasta calitate... dezgustator!!!
Fugiti de acest hotel! .
Am fost total dezamagiti, nu am crezut vreodata ca in secolul 21 se poate trai in conditiile acestea intr un hotel!
Trimis de grup 2 in 19.07.18 19:36:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (grup 2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28189100 N, 28.03851200 E - neconfirmate încă
@grup 2:
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@grup 2:
Văd că dezamăgirea ta se reflectă şi asupra plajei şi mării, notate cu 1,25 - extrem de nemulţumit.
Poate încerci să detaliezi care au fost nemulţumirile tale legate de plajă şi mare.
Mulţumesc.
@nicole33: plaja a fost ok si marea, am gresit eu cand am apasat butonul, am o problema doar cu hotelul in rest statiunea este frumoasa
- Jul.2016 Fugiti — scris în 11.08.16 de cripisti din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Un sejur ratat. — scris în 22.06.14 de Ilie OLIVIA din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Da şi nu la Varshava Hotel — scris în 28.05.14 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ