Vardar Family Pension [Selcuk](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vardar Pension, Selcuk
In septembrie 2013, am poposit aici pentru o singura noapte.
Camera am rezervat-o de pe un booking pentru pozitia centrala in oras, ma rog ne-am gandit ca stim locul bine si nu mai cautam la ora la care estimam ca ajungem, asa un fel de punct ochit, punct lovit pentru oboseala de dupa cei 1000km.
Si iata ca nu am gresit, de gasit am gasit-o din prima, greu a fost cu Bazarul de Sambata care deabea se desfacea la orele 19 cand am ajuns si uite asa am ametit masina pe stradute pana sa se elibereze un pic strada din fata pensiuni.
Concluzie- parcarea se face la bordurica in fata intrari in pensiune, fara probleme.
Intrarea in pensiune se face din trotuar, transformat intr-o terasica, cu bancute si masute -OK, ca la turci.
Gazdele sunt o familie traditionala extinsa de turci foarte primitori, cu bunici si bunicute sa te ajute sa cari bagajul, sa iti indice locul de parcare in fine mi-au placut maxim.
Intrarea in imobil direct din strada scara arata ca la un bloc cu palier cu 3 sau 4 camere pe etaj.
Sus pe acoperis o zona de terasa unde ne-a fost servit micul dejun, tot acolo era o zona administrativa unde cele doua femei ale familiei gospodareau impreuna. Cel mai important lucru - privelistea superba, jos la baza cladirii agitatia orasului sus in zare Muntele Privighetorii tapetat cu cate o casuta.
Camera destul de mica, noi am avut o tripla, recunosc ne-am miscat cam greu prin ea, am avut 3 paturi curate, cu prosoape de toate natiile curate si camera deasemeni, baia curata functionale toate obiectele sanitare.
Micul dejun destul de bazic - oua fierte, putin mezel clasic, unt, miere, dulceata, legume, cafea foarte buna facuta in casa la ibric, ceai, chifle, pepene rosu si cam atat, pentru noi stiu ca a fost indestulator.
Chiar recomand pentru o nopate pensiunea, noi ne-am simtit bine si la pretul platit a fost mai bine decat ne asteptam.
Imi pare rau ca nu am poze cu interiorul camerei nu m-am gandit ca o sa scriu despre pensiune.
Concluzie: Selcuk este orasul din Turcia care administreaza situl arheologic al orasului antic Efes si Casa unde se spune ca a locuit o perioada Fecioara Maria - aflata pe Muntele Privighetorilor, cu sau fara cazare in zona recomand vizita !
Trimis de adrianbogdan in 28.05.15 15:49:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianbogdan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Vardar Family Pension [Selcuk], SELCUK-EFESUS" (nou-creată pe sait)
===
@adrianbogdan - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
@adrianbogdan, pe langa obiectivele turistice enumerate de tine mai sunt cateva care zic eu ca merita vizitate: Grota celor 7 Adormiti, Apeductul Roman (in parcul din centrul orasului), Moscheea Isa Bey si Basilica Sf. Ioan unde se afla mormantul Sf. Ioan.
- Jun.2015 Preț bun în raport cu serviciile oferite — scris în 12.07.15 de cristim10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ