Noi cei 4 voinici am plecat de-acasa un mini grup de 4 persoane si ne-am intors cu bateriile incarcate, cu regretul unei prea scurte dar minunate vacante si o gasca de prieteni...
Drumul cu autocarul a fost obositor si in 2 zile din cele 8 a plouat, dar atunci am vizitat Skala Potamia.
Insula e superba, apa foarte limpede si peste tot sunt maslini si fructe gustoase. Va recomand sa incercati mancarea de la Thassian, e delicioasa si proprietarul (Riga) prietenos, vorbeste foarte bine engleza si veti afla multe lucruri interesate despre insula si oamenii ei.
Noi nu am facut excursii organizate ci am inchiriat o masina si astfel am vizitat toata insula. Sunt mai multe obiective pe care le veti afla cu usurinta de la orice vorbitor de engleza. Nu ratati Aliki Beach, Potos si nici Teologos si achizitionati fructe in miere de Thassos si pe feryboat sa aveti la indemana paine sau biscuiti; pescarusii ce insotesc vapoarele pana in port vor da un adevarat spectacol mancadu-va din mana.
In putine cuvinte... daca iti plac drumetiile, linistea si snorkelingul ALEGE Thassos, te vei indragosti de Insula de Smarald si iti vei dori sa revii cat mai curand.
Trimis de mihaelitza in 13.05.09 21:07:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihaelitza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.77639800 N, 24.70869300 E - neconfirmate încă