Plaja Afteli.
Prima zi de vacanta am ales sa o petrec pe aceasta plaja, aici se ajunge pe un drum nerecomandat soferilor fara experienta. Mi-am zis ca daca aici sunt turisti inseamna ca e bine.
Sunt 20 de umbrele, asezate mai rar decat in anii trecuti. Romanii au descoperit plaja si le place. Turistii greci sunt foarte relaxati nu sunt interesati de distantarea sociala.
Iubesc acest golfulet pentru panorama, conditiile de la plaja, faptul ca taverna este ok, eu nu prefer mancatul la taverna, dar am testat si e super.
Important pentru mine au dus pe plaja cu sistem manivela arhaic dar super si cel mai important WC.
Snorkelingul te face sa descoperi pestii care sunt aproape de mal.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Drumul este bun, dar nu permite aceesul simultan a doua autoturisme, unul asteapta si celalat trece, curbe in ac, in rampa.
Trimis de muzzy in 11.07.20 06:41:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Kerasoula apartments, Geni, Lefkada
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muzzy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Lefkada, #EXCURSII și CĂLĂTORII - I. LEFKADA (i. Ionice)" (deja existentă pe sait)
@muzzy: Felicitări pentru articol!
Și noua ne place plaja Afteli, mâncarea de la trasă și cokteilurile.
Peștișori mai deosebit colorați, sunt pe lângă stânci.
Pentru snorkeling am fost in două zile pe această plajă.
Parerea mea este că accesul la această plajă nu este chiar așa de dificil, dacă îl comparăm cu Megali Petra unde chiar trebuie să îți dai examenul de expert in ale șofatului.
Vacanță plăcută!
- Jul.2024 Apă frumoasă și cam atât — scris în 03.08.24 de Corina22 din ARAD - nu recomandă
- Sep.2023 Lefkada in sapte zile — scris în 25.09.23 de corneliualex din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta perfecta in Lefkada (1) — scris în 24.07.23 de raducannicolae din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Reintoarcere in Lefkada — scris în 08.08.22 de Versus din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Lefkada la control, după 3 ani — scris în 22.07.22 de Catalin Mate din ORADEA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Lefkada, visul meu albastru (v) — scris în 13.02.22 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un mic colț de Rai - partea a doua! — scris în 09.10.21 de dancapy din BUCUREșTI - RECOMANDĂ