Tocmai ce am terminat un concediu de 10 zile in Lefkada. Ne -a placut foarte mult!
Am fost cazati in ANESIS VILLAGE, Kariotes- va recomand cu incredere -foarte ingrijit, curat, relaxant, camerele frumoase, cu piscina si o gradina frumoasa; vezi link lefkada-anesis.com; desi am ales la intamplare (am rezervat pe internet) odata ajunsi acolo am constatat ca este o locatie excelenta-aproape de orasul Lefkada, nu departe de Nidri si in zona cu foarte multe centre comerciale (Lidl, Carrefour, Profi, etc).
De aici se ajunge usor la plajele din vest care sunt cele mai frumoase (dar izlolate, nu recomand cazare pe coasta de vest) dar si pe coasta de Est -Nidri (port, de unde se pot face croaziere si se pot inchiria barci), Vasiliki etc. Va recomand cu toata increderea Lefkada - are plaje de vis, cu apa azurie! A fost o vacanta minunata, a meritat drumul pana acolo! daca cineva este interesat de detalii -nu ezitati sa ne intrebati!
Trimis de gore florin in 03.07.12 20:52:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: hanioti, thasos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gore florin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cum ati ajuns la cele doua plake micute de după port??
@webmaster: n-am mai intrat de mult pe site si: 1. am facut 5-6 manevre ca sa ma autentific si sa reusesc sa pun un ecou si sa votez. Parca inainte era mai facil. Tineti cont de faptul ca nu numai cei care intra zi de zi voteaza si scriu ecouri. 2. am vrut sa mai inserez un ecou din greseal si am pierdut textul. Uitasem ca se intra cu "edit" pentru completari. Era de preferat sa ma lase macar sa recuperez textul.
daca te referi la aghiofili si ammousso afla ca la prima am mers cu taxi-boat din vassiliki iar la cealalta nu am ajuns desi se putea cu masina.
- Jul.2024 Apă frumoasă și cam atât — scris în 03.08.24 de Corina22 din ARAD - nu recomandă
- Sep.2023 Lefkada in sapte zile — scris în 25.09.23 de corneliualex din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta perfecta in Lefkada (1) — scris în 24.07.23 de raducannicolae din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Reintoarcere in Lefkada — scris în 08.08.22 de Versus din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Lefkada la control, după 3 ani — scris în 22.07.22 de Catalin Mate din ORADEA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Lefkada, visul meu albastru (v) — scris în 13.02.22 de adryana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un mic colț de Rai - partea a doua! — scris în 09.10.21 de dancapy din BUCUREșTI - RECOMANDĂ