Am fost la istanbul cu o oferta a unei companii de turism (oferta de 99 euro). Cazarea s-a facut la hotel Grand Ons, 3*, in zona Laleli. Alegerea hotelului de catre agentie a fost foarte buna, deoarece era foarte aproape de obiectivele ce merita vazute in Istanbul. Camerele nu erau mari, dar aveai frigider, uscator, tv, cam tot ce iti trebuie pt a te simti confortabil in cele citeva ore de noapte pe care le petreceai in hotel. Curatenia s-a facut zilnic. La micul dejun desi nu era foarte mare diversitate, gaseai ce minca. Cam atit despre hotel, drumul a fost ok, nu f lung, s-a plecat la 8 pm si am ajuns la hotel la 9 a 2-a zi.
Istanbulul dupa parerea mea chiar merita vizitat si eu m-as reintorarce cu placere, chiar ma bate gindul sa mai fac o tura intr-una din ultimele date ale agentiei, prin martie pe undeva.
Alte informatii despre istanbul cred ca le puteti gasi in sutele de ghiduri ilustrate, dar sa va mai zis citeva. In zona respectiva erau doar magazine de la care trebuia neaparat sa cumperi in dolari si cantitate mare, insa mergind 1 km, iesind din Laleli catre Podu Galata gaseai ce vrei si ce nu vrei. Mersul cu transportul in comun costa 3 lei biletu (1. 5 lire) fie ca e autobuz, tramvai, ferrybot (l-am folosit la trecutul in Asia).
Mie unul nu-mi place mielul dar acolo numai asta am mincat si mi s-a parut senzational, ca mincare se aseamana la gusturi cu noi dupa mine (eu maninc si f picant). Oamenii amabili ca in oricare oras european, zimbitori, nu ca la noi. Se descurca in engleza, te poti intelege cu ei, pp ca si in germana mai bine, da nu stiu eu. Pt persoanele sedentare e un mic dezavantaj ca tot orasul e in panta sau in rampa, si oriunde ai merge daca urci la intoarcere vei cobori si invers.
Trimis de zpedro* in 17.01.10 21:31:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya - Merlin Beach 4* cica
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zpedro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
mutat textul in rubrica de calatorii "Excursie la portile Orientului" - deja existenta pe site si unde ne propunem sa grupam toate "reviews-urile de calatorie" din aceasta destinatie.
- Apr.2025 Istanbul orasul situat pe 2 continente — scris în 08.05.25 de bli80 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 A patra zi în Istanbul, minunăție de oraș — scris în 07.11.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 Patru zile superbe în Istanbul (3) — scris în 31.10.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 Patru zile în superbul Istanbul (2) — scris în 30.10.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 Patru zile pline în Istanbul — scris în 28.10.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 5 zile in Istanbul — scris în 12.10.24 de Lumi713 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2024 City break Istanbul — scris în 07.05.24 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă