Sarumana, eu sunt ghid turistic egiptean... lucrez numai cu romani... vreau sa va spun ca imi pare rau de tot pentru cei care au fost si s-au intors atat de dezamagiti si au avut impresie atat de rea despre iubita egipt... cei care au fost in egipt au fost cu niste firme care interesul lor e bani, ,,cati sunt pe zbor... cati sunt la o calatorie... cat au castigat... atata ii intereseaza pe ei.
eu lucrez liber profisionist si cateodata am fost eu atacat dupa servici care face firma cu care lucrez... si de atunci nu lucrez cu oricine sau orice firma ca ma doare capul dupa oameni care au venit ptr o vacanta frumoasa si s-au intors acasa cu parere rele despre egipt.
vad multe comentari cu aceelasi lucru... dar va spun ca atata e dupa organizatorul respectiv... daca e de treaba atunci totul e in regula daca ii intereseaza numai bani... vai de capul vostru... asta nu doar in egipt... asta e in toata lumea.
sa nu va atrage un pret mic, ,,mai ales daca este promis multe servici in fata... atentie mare atunci... un pret mic se reflexa la cazare... la mese... la transporturi si chiar unde mergeti... imi pare rau ca unii nu au fost macar intr-o un loc curat in egipt.
nu am mult de spus... dar ati fost cu firme ca nu se pricepe... ca turismul e arta... nu e chiar munca... se face cu chef... se face cu placere... asa cred eu.
ptr alte info sau ajutor... ma puteti contacta pe adresa de mail
va doresc zilele frumoase... vacante de vis.
Trimis de nour* in 13.03.12 01:52:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nour*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul, asimilat prezentarii punctelor de vedere oficiale (ale proprietarilor, de exemplu), este publicat fara note.
Foarte interesanta interventia ta aici si iti multumim ca ne oferi ajutorul tau. Stiu cit de mult inseamna agentia cu care pleci si ghidul pe care il ai. Daca ghidul face doar munca si nu pune pasiune, iti poti lua adio de la excursie. Cred ca avem ce vorbi asa ca o sa te contactez in privat.
am luat un sejur in egipt, hotel titanic beach spa and aqua park, in hurghada, te rog daca stii hotelul ce conditii are, cum este plaja, am citit ca dimineata marea se retrage si nu este apa, trebuie sa mergi mult pe ponton, ce excursii sa alegem acolo, de unde cumpar parfumuri adevarate
@mihaelagatej: Parfumuri din duty free. Nu cred ca ai de gand sa te tepuiesti de la parfumeriile lor.
@vlado2: nu am mai fost in egipt si am auzit tot felul de povesti, inclusiv tepe din duty free
- Aug.2021 Review vacanta Egipt — scris în 10.09.21 de galaczigabi din CORBEANCA [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Am fost în Egipt în vara lui 2019 (1) — scris în 08.04.20 de Carvar221 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Egipt – a fost frumos, dar nu mai merg! — scris în 22.09.19 de TeLav din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Ce bunatati sa nu ratezi sa mananci in Egipt? — scris în 10.06.17 de angela_tudose din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Egiptul in lung si-n lat (ghid budget trip) — scris în 21.08.16 de Zorbaz din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 O altă faţă a lumii - Sahara (2) — scris în 21.04.14 de rodicaonet din ARAD - RECOMANDĂ
- Jan.2012 O alta faţă a lumii - Sahara — scris în 19.04.14 de rodicaonet din ARAD - RECOMANDĂ