GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cele mai bune preparate la gratar in Acharavi Corfu
![](/images/printer_off_32.png)
Am fost intr-un sejur in statiunea Acharavi din Corfu in iulie anul acesta.
Am fost cazati foarte aproape de plaja cu bolovani de-a lungul careia exista o multitudine de taverne, fiecare cu peticul ei de plaja.
Am mancat in destul de multe locuri din statiune pana am gustat ceva nemaipomenit: Faimosul gratar de la Woody's. Pui, porc, miel, carnaciori de vreo doua deluri, hamburger... o nebunie. Eu nu mananc miel de fel, daaaar de data asta nu ma puteam satura. Erau pur si simplu delicioase coastele de miel... fragede si fara gustul acela pronuntat. Un astfel de meniu era suficient pentru 3 persoane adulte si un copil.
Desigur, la un astfel de meniu trebuie neaparat Retzina (sper ca am scris corect) sau Sangria si tzatziki.
Am mancat de 3 ori in 6 zile aceasta minunatie si va recomand cu caldura sa ajungeti acolo daca sunteti in statiune.
Apropo si proprietarul foarte simpatic si cu chef de vorba. Afacerea este una de familie, sotia lui pregateste mancarea, iar el serveste clientii.
Trimis de ioanao in 07.12.12 15:19:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Insula Thassos 2011, hotel Vournelis, Limenas (capitala)
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioanao); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@ioanao: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Dacă ai fotografii din această destinaţie şi doreşti să le faci cunoscute şi pe AFA, poţi să le încarci acum, sau oricând mai târziu, folosind funcţia "Încarcă foto".
@ioanao:
Am fost si in Corfu si in alte locuri in Grecia, dar niciodata nu am baut sangria acolo (sincera nici nu ma gandeam sa o beau alaturi de preparate traditionale grecesti). Mai potrivit mi s-a parut lichiorul de kumquat pe care doar in Corfu il gasesti; ... dar e chestie de gust pana la urma.
Interesant amestecul de la Woody's. Carnea de miel a fost o provocare pentru mine, pana cand am gasit o modalitate de a o gati bine. Adica la cuptor, foarte incet, la foc foarte mic. O pulpa medie de miel - cam in 4-5 ore. Daca te deranjeaza mirosul, poti incerca carne de ied, sau poti marina mielul peste noapte.
Citind ecoul Diaurei am zambit, aroma sangriei si a lichiorului de kumquat sunt oarecum asemanatoare, pe de alta parte eu prefer mielul cu un vin rece
Toti cunoscutii mei care pleaca in Creta nu se intorc fara a-mi aduce un bidon de ulei de masline koroneiki, de care m-am indragostit iremediabil, sper ca ti-ai facut si tu o provizie!
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm? Taverne în zona Acharavi» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- May.2016 Mythos Taverna, [Acharavi], Corfu — scris în 03.07.16 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ