BUN
Restanțe 2024... azi, Vourvourou 2/n (mâncătorii)
În timpul sejurului din Vourvourou am avut ocazia să luăm masa (fie de prânz, fie de cină) în mai multe locuri. Nu toate însă în Vourvourou, dar acum o să povestesc doar despre cele locale.
Melia restaurant, în apropierea plajei Karidi. După o primă zi fierbinte de plajă, nimic mai bun decât un prânz gustos pe o terasă la umbra pinilor… Au o terasă destul de mare, împărțită în două zone, una pentru restaurant, alta pentru bar / cofetărie. Serviciul a fost ok, iar ciorba de pește… mmmmm… un deliciu. Asemenea și restul felurilor pe care le-am ales. Nu mai spun nimic despre desert… Prețurile ceva mai mari față de media zonei, dar odată chiar merită!
Casa la Creme - aici am fost pentru o cină mai târzie. În aceeași clădire cu Casa di Greco, unde au ceva apartamente de închiriat. Au câteva locuri de parcare chiar în fața localului - lucru foarte bun, având în vedere că altfel nu prea este loc în zonă unde să lași mașina (și noi am fost într-o perioadă mai lejeră). Au o listă de bucate destul de bogată, serviciul este ok (se poate discuta cu ușurință în engleză). Terasa mare, cu destule locuri, iar pentru reclamă e o mare vitrină cu o mulțime de prăjituri care de care mai arătoase. Am mâncat bine, dar a cam trebuit să așteptăm destul de mult, deși nu era deloc aglomerat. Sau poate tocmai de asta?!? :) Aici am primit la final fiecare câte o mică înghețată din partea casei. Drăguț și răcoritor.
Taverna garlic b. b. q. (Usturoi) - se vor o terasă de grătare (barbecue), majoritatea preparatelor din listă fiind la grătar, dar au destule feluri de mâncare neaoșe grecești. Dar și (zice-se) cei mai buni hamburgeri din zonă. Prețuri decente, aglomerație mare, cu greu am prins loc la o masă de unde tocmai se ridicaseră alți clienți. Serviciul cam slab (probabil din cauza aglomerației), dar mâncarea a fost gustoasă și porțiile mari. Prin nu știu ce minune, nu am regăsit nicio poză de aici... :(
Aici nu sunt decât două, maximum trei locuri de parcare...
Taverna de la Camping Rea era relativ aproape de cazarea noastră, așa că am mers și aici odată, că nu am avut chef să mai mișc mașina în seara aia, să pot să beau și eu o bere liniștit… A fost ok, dar dacă nu sunteți campați aici, sau să stați prin vilele apropiate, nu merită. Adică nu spun că nu a fost bună mâncarea, dar nici să ne dea pe spate. Și mai erau și pisicile… ;)
Peste tot am putut plăti cu cardul. Iar despre unele chestii pe care le-am comandat acolo, las pozele să povestească.
Trimis de Dragoș_MD in 17.01.25 19:57:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
”Taverna garlic b. b. q. (Usturoi) -... Prin nu știu ce minune, nu am regăsit nicio poză de aici.
Până adineauri! erau rătăcite în alt folder, am încărcat și setul acesta adineauri.
- Jul.2018 [Pizzeria RIO] Mancare buna in Vourvorou - Pizza Rio Gigas — scris în 04.07.18 de Andreea.D. din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Unde am mancat in Vourvourou — scris în 04.07.18 de corinamaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Gorgona — scris în 30.06.17 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Unde mancam in Vourvourou — scris în 18.07.16 de gabim2002 din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Pizza TOP Vourvourou — scris în 05.09.10 de Andc din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Servicii ca la romani... — scris în 06.07.10 de crisp* din BUCUREșTI - nu recomandă