Restaurant Ilias Orchard
Ne-a fost recomandat de catre bucatarul de la taverna Zaharo, ce apartinea vilei cu acelasi nume. Intrucat ultima masa la Zaharo era la ora 17, o ora la care noi inca eram pe plaja, l-am rugat sa ne faca cateva sugestii spre alte locatii.
Una din ele a fost cea de la Ilias Orchard din Koukounaries.
Este situata chiar langa supermarketul din localitate, are la intrare un panou imens pe care e trecut numele, iar aleea catre mese este strajuita de o parte si de alta de cate 8 palmieri imensi. O frumusete!
Restaurantul este grecesc autentic, afacere de familie: tatal te intampina si se ocupa de bauturi, fetele iti aduc vesela iar mama ia comanda si o aduce ulterior. Am fost de doua ori in acest loc. In prima seara am comandat: mix fish - creveti, calamari, baby caracatita, file de peste si sardine. Foarte gustoase, totul proaspat, nu congelat - musaka gatita in vas de lut, totul insotit de un vin alb demential. Ne-au oferit din partea casei o crema de iaurt si lamaie presarata cu biscuite crocant.
A doua seara - si ultima pentru noi pe insula am comandat biban de mare si rosii umplute. Toate au fost gustoase, autentice.
Muzica greceasca in surdina. Preturi decente.
Ca un minus, ne-au cap intepat tintarii, (lucru pe care nu l-am patit in alta parte) poate din cauza lacului aflat in imediata apropiere. Daca mergeti acolo pe seara folositi servetele sau spray de protectie.
Trimis de Simona1976 in 27.06.17 20:11:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Simona1976); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cf Regulamentului - vezi capitolul 7
”3b. Reviews-urile despre restaurante (i) din localitatea de domiciliu sau (ii) din acelaşi sejur SUNT supuse limitei “maxim 2 (cu PMA_STD) / săptămână”.
— review-ul este (re)publicat fără PMA STD (se poate vota doar simbolic, +/-1PMA)
- Jun.2023 La masă în Chora Skiathos — scris în 17.10.24 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Taverna Trelo Koutali / Crazy Spoon [Skiathos Port]] Skiatos Port- Taverna Mariei (Trelo Koutali / Crazy Spoon) — scris în 19.06.23 de ux129378 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Taverna Kampourelias [Skiathos Town]] Taverna Kampourelias — scris în 29.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Zaharo [Troulos] — scris în 03.07.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Amfiliki Restaurant — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Troulos — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Restaurant Crazy Spoon — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ