Taverna Strofilia [Koukounaries]
După cum am promis in review-ul la Vila Alissia (vezi impresii), va voi povesti despre taverna Strofilia, care se află exact în staţia de autobuz 23.
Deși au doar câteva mâncăruri grecești, acestea sunt cele mai bune pe care le-am gustat în zona Koukounaries. Am luat Stifado cu carne de vită la prima mea vizită și a fost foarte bun. Carnea a fost foarte fragedă și sosul foarte gustos. Cartoful fiert (în meniu scrie boiled) este, de fapt copt. Nu e delicios, că nu are nimic pus pe el, dar în combinaţie cu sosul a fost bun.
A doua oară când am mâncat la Strofilia am luat un peşte foarte bun. Nu mai ţin minte ce peşte era, am întrebat ospăptarul ce peşte proaspat are şi am mers pe mâna lui.
Ultima dată am comandat chiftele cu sos de roșii și au fost delicioase! Am cerut salată în loc de garnitură și recomand această variantă, pentru că porţiile sunt oricum foarte mari, iar garniturile nu sunt cine ştie ce bunătate!
Salata Strofilia este de asemenea foarte bună, deosebită, cu sos de portocale și avocado.
La sfârșitul fiecărei mesei ne-au servit din partea casei un păhăruţ delicios de vin de desert, dulce, foarte parfumat și tare.
Grădina arată minunat, iar serviciul bun. De obicei sunt foarte aglomeraţi şi durează puţin până iau comanda, după care merge strună. Majoritatea clienţilor de la Strofilia sunt britanici. Nu recomand sa vă aşezaţi exact sub copac. Este o singură masă exact sub copac şi acolo am observat că vin toate gângăniile.
Taverna se deschide seara (cel puțin la începutul lui iunie). Am vrut să mergem odată la prânz şi era închis. Dar dacă vă cazaţi în zona Koukounaries şi ajungeţi seara înfometaţi acasă, recomand aceste feluri de mâncare de la Strofilia! În rest, cele mai bune taverne sunt in Skiathos (în oraş).
Trimis de Lullaby in 11.07.14 15:45:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lullaby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2023 La masă în Chora Skiathos — scris în 17.10.24 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Taverna Trelo Koutali / Crazy Spoon [Skiathos Port]] Skiatos Port- Taverna Mariei (Trelo Koutali / Crazy Spoon) — scris în 19.06.23 de ux129378 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Taverna Kampourelias [Skiathos Town]] Taverna Kampourelias — scris în 29.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Zaharo [Troulos] — scris în 03.07.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Amfiliki Restaurant — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Restaurant Ilias Orchard — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Troulos — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - nu recomandă