BUN
Skiatos Port- Taverna Mariei (Trelo Koutali / Crazy Spoon)
Mancare foarte buna, portii foarte mari. Taverna este situata in portul Skiatos, vis a vis de statia de taxi. Are arborat steagul romanesc. Mancarea este cu specific grecesc, foarte buna, portiile mari.
Toti romanii beneficiaza de reducere 10%????
Servirea foarte buna, recomand!
Proprietara foarte draguta, ne-am lasat bagajele la ea pana la ora la care a trebuit sa mergem la aeroport.
Mia, Brasov, iunie 2023.
Trimis de ux129378 in 19.06.23 14:28:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux129378); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu cumva taverna asta se numeste Trelo Koutali • Crazy Spoon si este administrata de Maria, o romanca din judetul Cluj?
@webmaster26: Ba da, chiar așa e! AmFostAcolo acum două seri aflându-ne în Chora Skiathos pentru a sărbători o aniversare. Maria este o gazdă minunată! Ne-a oferit o seară de neuitat! Nu am nimic în comun cu autorul/autoarea, este doar o coincidență prezența mea acolo, sper să nu fie cu supărare că am intervenit!????
@irinad:
”AmFostAcolo acum două seri aflându-ne în Chora Skiathos pentru a sărbători o aniversare.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
@webmaster26: Mulțumesc pentru invitație, voi scrie, dar nu știu când! ????
- Jun.2023 La masă în Chora Skiathos — scris în 17.10.24 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Taverna Kampourelias [Skiathos Town]] Taverna Kampourelias — scris în 29.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Zaharo [Troulos] — scris în 03.07.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Amfiliki Restaurant — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Restaurant Ilias Orchard — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Troulos — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Restaurant Crazy Spoon — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ