EXCELENT
Taverna Kampourelias
Taverna Kampourelias
Adresa: Palio Limani, Skiathos, Grecia
Pe 23 septembrie 2021, intr-o excursie optionala de 25 de euro din Olympic Beach, cu doua prietene, am vizitat orasul Skiathos. Eu am fost pentru a doua oara aici!
Prima taverna din portul vechi, cum vii de la Castelul Bourtzi, este taverna Kampourelias-Kabourelias Ouzeri. Restaurantul a fost deschis in anul 1960 de Ionnis Kampourelias, un refugiat grec din Asia Mica, care a adus cu el o sumedenie de retete gastronomice. In anul 1960 existau in Portul Skiathos 10 taverne tsipouro (aperitive) Aici am servit pranzul, care a constat in caracatita la gratar (tentacul) -12 euro si o bere Mithos 3 euro.
Dacă nu ați încercat niciodată bucătăria grecească și mediteraneană, ar trebui să rezervați o masă la Kampourelias cand ajungeti pe aici! Nu este rau sa gustați somonul, salatele grecești și calamarii alaturi de vinul casei. Ca desert puteti gusta înghețata și baklavalele gustoase.
Preturi bune, personal cu servire promta! Stiu bine pentru ca au incercat prietenele mele!
Trimis de ile57b in 29.04.22 10:28:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ile57b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2023 La masă în Chora Skiathos — scris în 17.10.24 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Taverna Trelo Koutali / Crazy Spoon [Skiathos Port]] Skiatos Port- Taverna Mariei (Trelo Koutali / Crazy Spoon) — scris în 19.06.23 de ux129378 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Zaharo [Troulos] — scris în 03.07.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Amfiliki Restaurant — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Restaurant Ilias Orchard — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Taverna Troulos — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Restaurant Crazy Spoon — scris în 27.06.17 de Simona1976 din PLOIESTI - RECOMANDĂ