ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.07.2016
SERVICII:
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIPĂREȘTE
Am testat si recomand tavernele:
- Taverne Irene - ospatarita Otilia foarte amabila, mancare variata si buna, toaleta curata, desert din partea casei inghetata cu frisca;
- Poseidon - 2 ospatari romani, toaleta f curata, desert din partea casei pepene rosu (reducere 10% pentru cei cazati la Aventura Apartments);
- Casa di Pizza - ospatar Traian, pizza buna, prajitura-budinca din partea casei;
- Restaurant si Pizzerie Irene - ospatar roman, pizza buna, prajitura - budinca din partea casei.
In general portiile sunt mari, includ si cartofi prajiti si salata. Recomand calamar la gratar cu feta si salata de vinete. Pizza mi s-a parut cu mult ulei, nu aveau porumbul ca topping.
## end review sc
Trimis de bianca17 in 07.07.16 11:43:56
Trimis de bianca17 in 07.07.16 11:43:56
Validat / Publicat: 07.07.16 12:21:55
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bianca17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm? Taverne în Potos:
- Aug.2024 [San Antonio Beach Restaurant and Bar] Experinta culinara deosebită — scris în 23.08.24 de ux135492 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Taverna Irene] Taverna Irene-Potos,Insula Thassos — scris în 22.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2018 [Taverna Irene] Taverna Irene 'Enigma Otiliei' — scris în 26.09.18 de hbogdan din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Taverna Irene] Taverna Irene - dezamagire totala — scris în 04.08.17 de Cristofor din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2017 [Restaurant-tavernă Loukoulos] Restaurant Loukoulos [Potos] - mâncare cu şi din suflet — scris în 26.06.17 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Taverna Irene] Taverna Irene - multa mancare, calitate mediocra — scris în 04.06.17 de mihais68 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Taverne si restaurante in Potos — scris în 10.08.16 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ