Restaurant Koukoutsis Limenaria: Mancare adevarat Greceasca
Am fost in iunie 2015 in Thassos in Limenaria pt un sejur in care stiam deja ca ne vom simtii foarte bine ca si in anul trecut dar cu ceva emotii dpdv al mancarii (anul trecut am stat in Potos si stiam unde se mananca bine) insa cu ceva recomandari de la cei care au fost in zona am aflat de o taverna unde se mananca bine.
Zis si facut, am identificat taverna o locatie modesta cu scaune si mese asezate la propriu in strada si ne-am asezat la una dintre ele. A venit un domn (Sotiris-proprietarul) cu meniurile si cu cate un pahar de Ouzo, am incercat sa ne alegem din meniu insa am preferat sa cerem parerea lui Sotiris - lucru de altfel foarte inspirat care in prima seara ne-a pregatit doua platouri unul de peste si fructe de mare si unul de porc si pui.
Tot ceea ce a pregatit a fost de o calitate excelenta si un gust pe masura. In concluzie, daca vreti o musaca buna, un peste proaspat prins si preparat sau fructe de mare impreuna cu placerea de a sta linistiti cu o muzica Greceasca si o discutie cu Sotiris Koukoutsis este locul unde sa mergeti si sa petreceti cateva ceasuri.
Dupa prima seara a fost locul in care am revenit de inca vreo 4-5 ori si de fiecare data am mancat foarte bine.
De asemenea preturile sunt bune 3 adulti si un copil cu tot cu bautura plateam intre 30 si 40 de euro, desertul binenteles era din partea lui Sotiris.
Trimis de Bogdan Baluta in 09.07.15 18:42:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bogdan Baluta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Bogdan Baluta - Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Taverne în sudul Thassosului (Potos, Limenaria etc), THASSOS" (nou-creată pe sait)
”Am fost in iunie 2015 in Thassos in Limenaria
ne-am bucura să putem citi impresiile tale din cazarea de acolo - unde aţi fost, la ce vilă/studio/hotel? - scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
Mutat în rubrica "Taverne în Limenaria, THASSOS" (nou-creată pe sait)
- Jun.2017 Fericita ca mananc (in sfarsit) kleftiko la Taverna Mouragio — scris în 04.08.17 de Cristofor din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 LIMANI (Limenaria): Peste proaspăt perfect gătit — scris în 26.06.15 de Romanita din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Taverna pescareasca ,,Limani'' - Thassos, Limenaria — scris în 02.08.13 de diana-camelia* din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Restaurantul Dionisos [Limenaria] - se poate si altfel — scris în 13.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Asterias [Limenaria], un restaurant cu gazde primitoare — scris în 12.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 HELLO [Limenaria] - o poveste despre oameni — scris în 11.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Limenaria, TAVERNA KOUKOUTSIS, ceva grecesc — scris în 24.07.12 de A.E.N din BUCURESTI - RECOMANDĂ