Cea mai buna mancare in Thassos, Limenaria - Restaurant Dyonisos
Aveam nevoie de cateva zile de concediu pentru a ne incarca bateriile, pentru a scapa de stres si oboseala.
Si am ales bine destinatia, Thassos, Limenaria, apoi alegerile bune au continuat, am ales cazare la Hotel Asterias care s-a dovedit a fi un hotel foarte frumos, cu o amplasare minunata, pe malul marii, cu o terasa superba, am ales plajele cele mai frumoase din thassos, am ales foarte bine si perioada de vacanta deoarece vremea a fost superba si nu in ultimul rand am ales restaurantul Dyonisos, unde am gasit cele mai bune mancaruri specific grecesti si pe care il recomand cu "pofta".
Aici vine partea unde as vrea sa ajut persoanele care vor vizita Thassos, sa fara mai usor una dintre alegeri: alegerea restaurantului potrivit.
Fie ca te hotarasti la o Dorada la cuptor, fie ca alegi branza feta saganaki, fie ca incerci o salata delicioasa si imensa Dyonisos, fie ca te incumeti la o caracatira proaspata cu salata verde si lamaie, nu vei ramane decat cu un zambet de incantare ca ai fost atat de inspirat incat sa te asezi la una din mesele lor.
Am zis caracatita PROASPATA? A... DA, la Dyonisos totul era proaspat pescuit, proaspat cules, proaspat stors, proaspat inventat in cazul in care aveam pofte pe care nu le gaseam in meniu.
La finalul fiecarei mese, primeam, parca premiu pentru ca am mancat tot din farfurie, desert din partea casei care mereu era altul, dar mereu extrem de delicios.
Tragand o concluzie, Grecia ne-a dat exact ceea ce cautam de la acest concediu, ne-a incantat toate simturile cum a stiut mai bine.
p. s. cea mai buna caracatita de pe insula thassos o poti savura la restaurant dyonisos
Trimis de Criselena in 18.08.11 23:00:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: La restauran Cryssi Akti, Zakinthos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Criselena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Criselena: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Fiind review despre un restaurant , va fi mutat la rubrica speciala si am retras notele pentru plaja si mare!
Mutat la rubrica "Restaurante, taverne, baruri - Thassos" (deja existenta pe site).
Rog nu creati rubrici pentru restaurante, ci folositi rubricile deja existente dedicate unitatilor de alimentarie public (daca nu exista o asemenea rubrica in statiunea respectiva, o puteti crea)
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Taverne în sudul Thassosului (Potos, Limenaria etc) " -- nou-creată, între timp, pe sait.
Mutat în rubrica "Taverne în Limenaria, THASSOS" (nou-creată pe sait)
- Jun.2017 Fericita ca mananc (in sfarsit) kleftiko la Taverna Mouragio — scris în 04.08.17 de Cristofor din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Restaurant Koukoutsis Limenaria: Mancare adevarat Greceasca — scris în 09.07.15 de Bogdan Baluta din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2015 LIMANI (Limenaria): Peste proaspăt perfect gătit — scris în 26.06.15 de Romanita din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Taverna pescareasca ,,Limani'' - Thassos, Limenaria — scris în 02.08.13 de diana-camelia* din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Restaurantul Dionisos [Limenaria] - se poate si altfel — scris în 13.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Asterias [Limenaria], un restaurant cu gazde primitoare — scris în 12.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 HELLO [Limenaria] - o poveste despre oameni — scris în 11.08.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ