Stevenʼs on the Hill în Agios Gordios
Pentru că citisem multe povestiri despre acest local am ţinut să servim cina şi aici, la Stevenʼs on the Hill în Agios Gordios.
După cum spune chiar denumirea, pentru a ajunge aici a trebuit să urcăm până pe la jumătatea dealului.
Probabil aveam aşteptări prea mari (după ce citisem foarte multe recomandări) pentru că am fost puţin dezamăgită. De exemplu citisem că aici este mâncarea foarte gustoasă însă la Sea Breeze (tot în Agios Gordios - vezi impresii) am savurat produse nu doar mai gustoase / mai aromate ci şi mult mai bine preparate. Aflasem de asemenea că această tavernă ar oferi o privelişte superbă asupra apusului însă vegetaţia prea abundentă şi înaltă stă în calea recomandării (din punctul meu de vedere) acestei terase ca punct de belvedere.
Consumaţia noastră la Stevenʼs on the Hill a fost aceasta:
-o porţie Stifado – nu a fost destul de aromată, mai degrabă avea un gust banal de tocană, iar carnea de vită a fost prea mult gătită încât era foarte greu de mestecat.
-o porţie Country grill chiken
-2 porţii Pastitsada – aici a fost servită cu spaghete
-2 porţii baclava cu îngheţată – pur şi simplu delicioasă
-o carafă de vin 0.5l
Total pentru 4 persoane: 53,00 euro
Pe masă ni s-a adus (fără să cerem, dar pe care probabil oricum am fi comandat-o) o sticlă cu apă plată (cred că de 1,5 L) pentru care am primit bon separat de 2 euro.
Plusuri: unul din ospătari (foarte grăbit) ne întreba des (poate prea des pentru mine) dacă e totul în regulă, dacă mai avem nevoie de ceva.
Minusuri: decorul învechit (şi nu mă refer în sensul pozitiv, rustic), masa mult prea mică pentru farfuriile lor cam mari (având în vedere că eram 4 persoane la o masă pătrată cu latura probabil de 1 metru), carafa de vin ciobită, pe masă (deci şi pe farfurii) cădeau flori şi frunze de la liana de deasupra, preţuri mai mari decât la tavernele de pe plajă (o diferenţă de 1-2 euro/porţie) care ofereau produse mai gustoase într-o ambianţă mult mai plăcută, am avut 2 şerveţele pentru 4 persoane, ospătarii arătau mult mai mult interes faţă de turiştii britanici.
Trimis de baby eyes in 26.07.13 12:20:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (baby eyes); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 [Taverna Taverna Maria (George's) [Ermones Beach]] O zi deosebita in Ermones beach — scris în 29.08.20 de ux117269 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Preturi mari, mancare banala, la 'Stevens on the hills' — scris în 27.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Lunch for 2 - greek meze - taverna Thalassa, Agios Gordis — scris în 25.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Delicioase Pasta garlic-oil la 'ARGO' - Agios Gordis — scris în 24.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O cina cu peste (Fresh fish) la Zephyros, Agios Gordis — scris în 23.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Mancare 'home-made' la ANGELICA - Pentati, Corfu — scris în 23.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Sea Breeze [Agios Gordios] - cea mai gustoasă mâncare din experienţa noastră corfiotă — scris în 23.07.13 de baby eyes din ORășTIE [HD] - RECOMANDĂ