Ammos Cafe, mai mult decât un simplu bar de plajă
Serile mai aveam obiceiul să mergem la pas până la capătul nordic al stațiunii. Desigur, mai ne opream, mai căscam gura, mai o poză... și timpul trecea. Și în estimp, ni se cam făcea și puțină sete, și ceva fomică...
Așadar, am oprit odată la acest bar de pe faleză spre a rezolva aceste mici inconveniente ale acestei activități.
Sincer, eu chiar doream să beau ceva, iar iubi avea chef de înghețată. Așadar, eu am luat un mojito, ea a fost sfătuită să ia un „millefeuille”. Surpriza a fost când a primit ceea ce a cerut, care nu semăna nici pe departe cu produsul pe care îl putem găsi pe plaiurile noastre.
Era un fel de simfonie de arome, gust, aspect și răcoare - totul la mal de mare, într-o seară plăcută de sfârșit de vară.
Și a fost atât de bun, că a trebuit să revenim, pentru un „encore”. Dar... surpriză! Millefeuille? Nu mai e... păi, ce mai e? Nu prea mare lucru, de mâine o să închid (era și pentru noi ultima seară!) și am cam golit stocurile... În fine, ne decidem noi pentru ceva de băut și vreo trei cupe de înghețată standard, când... ce să vezi? Grecul a chemat nevasta din casă și s-a pus biata femeie pe la vreo 10 seara să facă iute-iute un millefeuille!!!
De nota 20 oamenii...
Au și alte feluri de mâncare și băuturi diverse, bune și pentru a fi servite celor ce ziua „închiriază” vreun șezlong pe plaja din fața lor.
Trimis de Dragoș_MD in 21.03.20 16:52:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2019 [Grill House Palivos] Palivos, altceva față de tavernele standard — scris în 21.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Terasa O Gyros tis Paralias] O Gyros tis Paralias — scris în 21.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Taverna-pescărie (psarotaverna) O Nikos] O Nikos, tavernă-pescărie — scris în 19.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Sep.2019 [Taverna Paragadi] O tavernă la malul mării, Paragadi — scris în 19.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Terasa O Giannis] Terasa La Ianis (O Giannis) — scris în 18.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Taverna Linardos] Taverna Linardos — scris în 18.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ