O Gyros tis Paralias
Ο Γύρος της Παραλίας, așa se scrie pe limba lor... ;)
Adică ceva cam cum ar fi „La giros, lângă plajă”. Și chiar așa și e, e fix pe centrul plajei principale din Nea Styra. Am fost și la ei într-o seară, pentru variație.
Evident, am luat un giros, dar și un souvlaki. Ambele foarte bune. Și pentru variație, o salată grecească. O Alfa rece a ajutat să meargă totul cu bine pe gât în jos.
Și le ei lista meniu e (foarte) scurtă, dar nici nu trebuie mai mult. E până la urmă un soi de „fast food” a la grec. ;)
Dacă ar fi pus și câte o lumânare pe mese, chiar ar fi fost o cină romantică, în ciuda simplității bucatelor.
Recomand, dacă vreți doar să mâncați ceva simplu și repede.
Trimis de Dragoș_MD in 21.03.20 13:29:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dragos:
Eu ma bag la un tzatziki rece.
Sa va fie de bine! ????
@Dan&Ema: bagă-te!
Mersi...
@micutzu: din păcate nu la terasa asta le poți găsi.
- Sep.2019 [Grill House Palivos] Palivos, altceva față de tavernele standard — scris în 21.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Ammos Cafe] Ammos Cafe, mai mult decât un simplu bar de plajă — scris în 21.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Taverna-pescărie (psarotaverna) O Nikos] O Nikos, tavernă-pescărie — scris în 19.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Sep.2019 [Taverna Paragadi] O tavernă la malul mării, Paragadi — scris în 19.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Terasa O Giannis] Terasa La Ianis (O Giannis) — scris în 18.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 [Taverna Linardos] Taverna Linardos — scris în 18.03.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ