Los sobrinos del padre (La casa del buen pulpo)
Los sobrinos del padre (La casa del buen pulpo)
Rúa da Fonte de San Miguel, 7, Santiago de Compostela, A Coruña, Spain
Am ajuns la Santiago Compostela fara sa strabat El Camino, din Portugalia via Vigo - Santiago. Aici am vizitat catedrala si vecinatatile acesteia.
In calitate de pelerin la Compostela am servit masa de pranz in acest local, pe data de 27 noiembrie 2019.
Restaurantul serveste toate mesele de peste zi.
Aici se gasesc preparate tradiditionale, pizza si fructe de mare, mai ales pulpo (tentacul de caracatita)
Localul este atragator - pliantul cu caracatita si cu meniul isi astepteapta clientii pe fiecare masa. Preparatele sunt ieftine de la 4,5 euro la 13,50 euro (Vezi foto)
Aici am servit un platou cu pulpa intreaga de pui, cartofi prajiti, salata si orez, care a costat 8 euro.
Dealtfel, aici platourile cu diverse combinatii de preparate costa intre7,50 euro si 13,50 euro.
Trimis de ile57b in 28.04.22 19:33:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ile57b); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.