Homemade Burgers and Sandwiches
Acest mic local cu burgeri se gaseste in partea de nord a insulei Samui, in Mae Nam. Noi ne-am oprit aici cand am facut turul insulei pentru ca se afla la soseaua principala ce inconjoara insula. Si pentru ca am droit sa mancam si altceva decat orezul si fructele de mare din ultimile zile si ne era un pic dor de cartofii prajiti, am ochit acest local pe TripAdvisor datorita reviewurilor foarte bune.
Localul vazut dinspre strada este defapt o taraba cu vitrina la care poti sa plasezi comanda si sa-ti iei mancarea la pachet. Fiind foarte mic, l-am si ratat, trecand pe langa el cu masina. Ne-am intors inapoi si l-am gasit. La vitrina, bucatarul vorbea o engleza perfecta si ne-a poftit in spate. Ce sa vezi, in spatele tarabei se gaseau destule masute dragut amenajate, acoperite si cu ventilatie, numai bine cu caldura de afara. Spre surprinderea noastra mai erau ceva clienti la mese, toti turisti.
Fata care a venit sa ne ia comanda vorbea cam prost engleza, dar ne-am descurcat cumva. Am comandat niste burgeri cu carofi prajiti si ne-am luat si o nuca de cocos. Desi ne-a incurcat comanda si sotului i-a adus burgerul clasic, nu ne-a deranjat prea tare fiindca burgeri au fost excelenti. Si pe deasupra tare ieftini 135 baht adica vreo 15 ron pentru burger+cartofi prajiti. Pe langa diferiti burgeri mai au in meniu sandwichuri si cam atat.
Am infulecat deliciosii burger, am baut racoritoarea nuca de cocos si am plecat satui si multumiti.
Recomand cu drag acest local pentru toti pofticiosii de burgeri. Daca sunteti prin zona, sau in turul insulei si aveti pofta de fast -food, de ceva ieftin si bun, opriti-va pe la Homemade Burgers and Sandwiches.
Trimis de r-Uca in 15.01.18 20:43:16
- A fost prima sa vizită/vacanță în THAILANDA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (r-Uca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@r-Uca: Recunosc cinstit ca daca ar fi fost mai in zona m-ar fi tentat, dar asa... ma abtin .
Felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: Da, si pe mine m-ar mai tenta... ma hranesc doar cu amintirile . Multumesc de aprecieri si vot!
- Oct.2017 Unde mancam in Lipa Noi Beach — scris în 12.01.18 de r-Uca din TIMIşOARA - RECOMANDĂ