Nordzee Mer du Nord, savurand mancatul in picioare
Un loc unde se mananca excelent, la buget redus... da, ati ghicit, in picioare! :)
Acesta este un local de tip street food cu specific pescaresc. Sunt de fapt 2 locatii in Bruxelles, una in centru vechi langa biserica Sainte-Cathereine si unul pe langa Parlamentul European. Noi le-am incercat pe ambele.
Sa va spun cum functioneaza: pestii, scoicile si fructele de mare stau proaspete in fata ta la tejghea. Iti alegi din meniu ce doresti, iar bucatarul gateste practic sub ochii tai. Cand e gata, te striga, iti iei portia de mancare si te "asezi" la o masa inalta, adica mananci in picioare. Simplu, rapid si la un pret accesibil. Portile nu sunt enorme, dar totul este proaspat si foarte gustos.
Tot ce am incercat a fost bun, cu mentiune speciala pentru: supa de peste, crab burger si scoici in sos de vin. Am auzit ca si friptura de ton ar merita incercata.
Personalul este amabil si te ajuta cu comanda. In ultima zi am fost pe la ora 11 fiindca aveam apoi avionul de intoarcere. Ni s-a parut cam pustiu, dar am zis totusi sa intrebam fiindca stiam ce vroiam sa comandam de pe meniu. Ne-au zis ca nu au deschis inca, abia la ora 12. Vazandu-ne dezamagiti si spunandu-le ca nu ne putem intoarce mai tarziu ca plecam, ne-au intrebat ce dorim si au zis ca deschid bucataria mai repede pentru noi. Au fost tare draguti si am apreciat gestul.
Pentru iubitorii de fructe de mare, incercati acest local cand mergeti in Bruxelles.
Trimis de r-Uca in 12.12.17 18:14:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în BENELUX
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (r-Uca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Brussel?, BRUXELLES" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
- Apr.2024 Unde am mâncat în Bruxelles — scris în 25.04.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Cafenea bine pozitionata in Grand Place — scris în 21.03.15 de danvoiculet din BUCURESTI - RECOMANDĂ