ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.04.2015
AUTORUL NU ar recomanda
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Doi Cocoşi - Local infect
TIPĂREȘTE
Infect local, iti da sa mananci mancare proasta.
Servirea e groaznica. Am fost invitati (pe fata) afara din local pentru ca am indraznit sa cometam asupra mancarii prost gatite. Asa ceva nu am intalnit nicaieri in Europa.
Localul e murdar si acum imi pare rau ca nu am intrat in bucatarie sa culeg cateva impresii. Oricum, chelnerii pareau nespalati de doi ani, asa ca nu imi fac iluzii asupra bucatariei.
De ce am intrat acolo? Acum vreo trei ani am fost acolo si erau alte conditii. Alta echipa la resataurant, alta echipa la cazare. Culmea, persoanele respective lucreaza si acum in Balchik, dar la alte localuri.
In concluzie, daca algeti Bulgaria, nu alegeti Balchik-ul, iar daca alegeti Balchik-ul, nu alegeti Doi Cocosi.
## end review sc
Trimis de stef04* in 14.04.15 20:10:06
Trimis de stef04* in 14.04.15 20:10:06
Validat / Publicat: 14.04.15 21:17:08
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stef04*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Balcic şi împrejurimi?:
- Jul.2024 [Restaurant Vintage House] O vizita de-o zi pe la vecini — scris în 31.07.24 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 El Balcon del Mundo și niște mărunțișuri... — scris în 29.06.24 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Bistro Kestena / Chestnut] Un prânz în apropierea „Cuibului liniștit” – Bistro Kestena din Balcic — scris în 12.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant El Balcon del Mundo [Topola]] El Balcon del Mundo – un desert la înălțime — scris în 13.06.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 [Restaurant Antik] O cina de coșmar — scris în 04.05.23 de ux128981 din GALAţI
- Apr.2023 Restaurant Selena Balcic, 1,2, 3, plus, plus, ˝ca la mama acasă˝ — scris în 26.04.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Restaurant Ariciu Doner & Burgers] „Ariciu” Restaurant în Balcic — scris în 27.12.20 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ