Un local fain
Un local fain
Bancul zilei- Un portughez, un american si un român s-au pierdut in Alaska și cum nu mai aveau nimic de mâncare, au început să mănânce din fiecare câte ceva.
La micul dejun, americanul a fost primul și-a tăiat un picior și a zis:
- Acum mâncăm pulpa.
La cină a fost rândul portughezului. Și-a tăiat o parte din spate și a zis:
- Acum avem costiță de mâncare.
Pe la 11 noaptea, a venit rândul romanului.
Și-a desfăcut pantalonii și americanul și englezul au exclamat:
– Ce bine, mâncăm cărnacior!!
La care românul:
- Mâncați cârnăcior pe naiba!! Beți un lăptic cald și la culcare!! ; -)
MÂNCARE BUNĂ, BERE BUNĂ, COMPANIE BUNĂ Humpy’s a fost fondat în 1994 cu scopul de a oferi centrului orașului Anchorage o berărie relaxată, de cartier. Mâncare excelentă la prețuri rezonabile, muzică locală live și o selecție fantastică de beri la halbă s-au dovedit a fi o combinație câștigătoare, iar Humpy’s a fost un succes peste noapte. Humpy’s a atras în masă susținători loiali și a revitalizat viața de noapte din centrul orașului. Mai bine de un deceniu mai târziu, Humpy’s încă funcționează puternic - un favorit atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Secretul lor este să ofere câte ceva pentru fiecare. Fanii muzicii vin să se bucure de tot, de la acustic la rock, interpretat de muzicieni locali populari. Fanii sportului își urmăresc echipele favorite pe ecranele mari sau pe unul dintre numeroasele noastre televizoare cu plasmă. Clienții artistici vin să bea ceva înainte sau după spectacol atunci când participă la spectacole la Centrul Alaska pentru Artele Spectacolului. - asta am citit despre acest local, dar acum de-acasă nu înainte să ajungem acolo.
Ca de fiecare dată de-abia pe la sfârșitul sejurului dintr-un loc strain descoperim loacuri faine la prețuri un pic mai rezonabile. Tot scump era și aici pentru noi cel puțin, dar era mai bine ca-n alte părți.
Ultimele trei zile le-am petrecut prin Anchorage și nu am mai făcut decât o excursie. Așa am avut timp să explorăm mai pe îndelete orașul, să vedem ceva magazine și să găsim și alte restaurant care nu erau musai în ghidurile tristice.
Așa am ajuns la Humpy’s Great Alaskan Alehouse un local tipic American cu un bar în centru, cu multe sortimente de bere, dar și alte băuturi, cu muzică live, dar și cu ceva de ciugulit. Mesele tipic americane canapele de piele și o masă solidă, să țină bine la vreo bătaie.
Ospătărița foarte simpatică. Nu știu frate dar nu am găsit și noi vreuna sau vreunul ciufut pe-aici. Toți cu zâmbetul larg îți dau binețe, te întreabă de sănătate, iar după ce te servesc te întreabă dacă ți-a plăcut și daca totul a fost ok! Așa ceva!!!
Am studiat meniul și am observat că sunt prețuri mai rezonabile decât la alte localuri la care am fost, în jur de 25 usd porția. Meniul de papa destul de variat aveam de ales între vânat, diferite tipuri de pește, nelipsiții hamburger, dar și alte tipuri de potol. Ne-am luat evident căte o bere. A mea a comandat o porție de pește halibut foarte prezent în zonă, iar eu m-am desfătat cu o friptură de elan. Niciodată nu ratez un meniu vânătoresc asta cu toate că nu aș avea inimă să împușc vreun animal.
Mâncarea ne-a fost adusă destul de rapid și pot spune că a fost delicioasă. Ne-am simțit bine la acest local și ne-a părut tare rău că l-am descoperit abia la sfârșitul sejurului nostru. Era fain de petrecut o seară la acest local cu muzică live. În spate avea și o terasă în aer liber, dar era mai fain înăntru la căldură.
Deci dacă cauți poți găsi și localuri bune la prețuri mai ok. Next time. Maybe. Or maybe not.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de robert in 06.12.25 16:47:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AMERICA DE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2025 [Soba Restaurant [Fairbanks]] Sobița sau localul unde omul sfințește locul — scris în 03.11.25 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2025 [Glacier Brewhouse] O mâncătorie de top — scris în 12.09.25 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ