Pentru că trebuia să fie o „vacanță cu mare și soare”, am ales cazarea într-un apartament cu vedere la mare. Pe Booking, Tsimintia Apt 38 părea a fi ceea ce ne trebuia nouă, 4 adulți în două dormitoare. Am rezervat cu aproximativ o lună înainte, am plătit un avans de 50 de euro din totalul de 190 și am păstrat contactul cu gazda noastră, George, prin WhatsApp.
Mi-a cerut numărul zborului și în ziua check in-ului m-a întrebat dacă avem nevoie de transfer de la aeroport. Pentru că nu vrut să experimentăm circulația pe partea stângă a drumului, nu am închiriat mașină. Așa că am acceptat bucuroși oferta lui George de a ne conduce la apartament.
Nu se poate spune că este un apartament modern, dar are tot ce e nevoie pentru o vacanță relaxantă. Se află cam la jumătatea distanței dintre cele două mari plaje ale orașului (Finikoudes și MacKenzie). Este în primul rând de blocuri de la faleză (în fața lui fiind numai case), astfel că are vedere la mare. De pe terasă și de la fereastra unuia dintre dormitoare vederea este laterală, iar din cealaltă cameră, marea se vede în toată splendoarea, mai ales dimineața, la răsărit.
Un dormitor are pat matrimonial, iar celălalt două paturi de o persoană (care scârțâiau la fiecare mișcare), bucătăria este utilată cu plită, cuptor, cuptor cu microunde, fierbător, frigider și mașină de spălat. Pe terasă se află o masă cu patru scaune... locul perfect pentru un mic dejun cu vedere la palmieri și mare. La parterul blocului, este un magazin de unde se pot cumpăra alimente și băuturi (tot afacerea familiei lui George, așa cum am aflat mai apoi).
În bucătărie am găsit pliculețe de cafea, ceai și zahăr, iar în frigider ne aștepta o sticlă de vin din partea casei.
Când am plecat, pentru că aveam zborul după-amiaza, am avut parte de late check out, astfel bucurându-ne de o ultimă zi de mare și soare, iar apoi, tot gazda noastră ne-a condus la aeroport.
Restul de bani pentru cazare l-am plătit cash și am primit chitanță. Având în vedere prețul plătit pentru 4 nopți de cazare (190 euro 4 adulți), nu aveam mari așteptări... dar apartamentul a fost confortabil, putându-ne odihni după câte o zi lungă de plimbare în explorarea Ciprului.
Trimis de istvana in 19.04.18 09:47:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIPRU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (istvana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Tsimintia Apt 38, LARNACA" (nou-creată pe sait)
@istvana: Cam zgârcită la poze
Prima e superbă!
Poze cu apartamentul nu ai deloc? Nici mie nu îmi plac paturile care scârțâie (sunt bătrână nu te gândi la prostii) pentru că îl deranjez pe soțul meu.