Hotelul Tropicana Inn din Nidry Lefkada este un hotel de 2 stele, nu de 3 stele asa cum am cumparat sejurul. Din pacate, nu m-am uitat pe review-ul acestui hotel. Am crezut ca o firma precum [...] nu pacaleste turistii, m-am inselat.
Este un hotel, clar, de 2 stele, departe de plaja din Nidry, cu acelasi mic dejun in fiecare dimineata, un cascaval vegetal, acelasi tip de sunca, rosii, castraveti, lapte, cafea, fulgi de porumb, unt si singurul fel diversificat. gemul si suc de portocale cumparat de la magazin, la bidon de 5l.
Am auzit de la ceilalti turisti ca sunt si serpi, din fericire nu am vazut niciunul.
Daca vrei sa consumi ceva de la bar este foarte scump, preturi de 4 stele nu de 3 stele.
O alta problema am avut-o cu ghidele. Sunt 2 surori, [...], care vor, doar, sa te fraiereasca cu niste excursii - croaziere foarte scumpe fata de ceilalti tour operatori. Sunt razbunatoare si oricum nu-si fac datoria si toti romanii angajati in Nidry ne-au vorbit urat de ele... Niste turisti din Parga, care au mers cu noi in autocar, la intoarcere, se plangeau si ei de ghida de acolo.
Deci, e ceva obisnuit la [...].
Trimis de nela48 in 21.06.18 21:34:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, Riviera Olimpului
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nela48); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@nela48: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Limbajul injurios sau jignirile - nu sunt nici ele permise pe acest sait.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 92&ridAnt=86581
Doamna dga, imi aduc aminte de dumneata, erati intr - un grup de cateva doamne, foarte zgomotoase, am fost acolo cand tipati ca din gura de sarpe ca vi s-au anulat niste excursii, ati vrut sa o impingeti pe scari pe ghida cand a venit sa va dea banii! Doamna, urat din partea dumneavoastra sa denigrati aceste doua fete, pe ghizii de la [...] Daniela si Marcela, pentru ca sant doi ghizi fara repros, dragute, iubitoare de oameni, excursiile nu erau deloc scumpe, aveau multa mancare si bautura incluse in pachet, plus ca ghidele chiar erau mereu numai trup si suflet alaturi de turisti, nu stiau cum sa se mai poarte pentru ca turistii sa fie bine, si ghizii foarte pregatiti professional, excelenti! Urat, foarte urat din partea d-voastra sa denigrati asa!!! Cat despre micul - dejun, erati cu traista mereu plina, veneau cei de la hotel sa v-o goleasca! Cu mine toata lumea s-a purtat frumos! In Nidri puteai ajunge cu autobuzul sau un taxi (5euro). Statia, la o aruncatura de bat. Este magnifica Lefkada, eu va recomand sa mergeti cu ghidele, sant super dragute, foarte citite, zici ca ai ghid privat! Toate cele bune!
@Onest: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Salut, plaja era vis 'a' vis de hotel, iar o alta plaja, la 500 m (Pasa beach).
@nela48: Cam bateti campii stimata doamna si induceti lumea in eroare. Pe langa faptul ca nu stiti nici unde este situat hotelul (Perigiali si nu Nidri), nu cred ca aveti abilitatea sa acordati stele hotelului. Cazare mai mult decat ok, ce-i drept micul dejun cam acelasi in fiecare zi, dar una peste alta a fost chiar neasteptat de bine.
- Jun.2018 Hotel de 2 stele — scris în 15.06.18 de Amaitul din BUCUREşTI
- Aug.2017 Tropicanna Inn - Perigiali - Lefkada — scris în 04.09.17 de MirelaV din CODLEA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Tropicana Inn - o locatie slaba — scris în 20.02.17 de adiraulea din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2015 Tropicana Inn (Perigiali) - o mare deziluzie — scris în 09.08.15 de maiu90 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2014 Din respect pentru adevar — scris în 13.10.14 de horiadulvac din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2014 O vacanta reusita! — scris în 13.09.14 de xTraveler din ROMANIA
- Aug.2014 Super vacanta!!! — scris în 13.09.14 de unCalator din ROMANIA - RECOMANDĂ