Un hotel de 3 stele excelent, al treilea sejur la Tropical si imi doresc sa ma intorc aici cat mai curand!
Locatie foarte buna, usor de gasit, aproape de plaja, supermarketuri, centru (magazine, taverne, patiserii, etc), parcare suficient de mare.
Hotel cochet, camere spatioase, bine mobilate, foarte curate, terasa spatioasa, chicineta, piscina mare si curata, sezlonguri si umbrele, bar la piscina si vegetatie din belsug:: palmieri, pini, oleandri, flori...
Internet wi-fi contra cost, 2 euro/zi, functioneaza foarte bine si in camere si in zonele publice.
Restaurantul are o terasa cu vedere la piscina, un loc deosebit de relaxant si placut pentru servirea mesei.
Mancarea este diversificata si foarte gustoasa, remarc aici placintele traditionale oferite la micul dejun, branza feta, maslinele, salatele, felurile principale de la cina (2-3 in fiecare seara plus alte cateva tipuri de garnituri), dulciurile, un meniu din care icu siguranta gasesti ce sa alegi!
Imprejurimile sunt minunate, foarte multe beach baruri si plaje pe care le poti descoperi la 5,10,15 km, daca pornesti sa explorezi zona, iar marea este absolut fantastica!!
Si nu in ultimul rand atitudinea deosebit de prietenoasa si profesionalismul proprietarilor hotelului si a personalului ne-au facut vacanta minunata!!!
Recomand cu drag hotelul, celor care inteleg ca "excelent" nu este un calificativ potrivit doar pentru hotelurile de 5 stele all inclusive!
Trimis de IulianaG in 10.07.14 23:20:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (IulianaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@IulianaG: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.
Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)
- Jul.2022 Never ever — scris în 01.08.22 de aricipogonici din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2020 Vacanta si nu prea in pandemie — scris în 23.09.20 de mnmn* din VICTORIA [BV] - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Foarte linistit si frumos — scris în 30.06.15 de Ricci90 din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 La pomul laudat — scris în 09.09.14 de mirageboss din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Un concediu excelent la un hotel excelent — scris în 02.09.14 de Radu_R0mania din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Asteptari si Impliniri — scris în 18.07.13 de bullet123 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Incercati ceva mai calitativ — scris în 02.09.12 de bogdan_andrei din BUCURESTI - nu recomandă