Fără cuvinte !
Am ajuns la acest hotel printr-o conjunctura nefericita dar apoi totul s-a transformat într-un vis.
Hotel superb, împărțit in 6 clădiri. Curățenie impecabila, personal amabil și extrem de atent cu turiștii, animație la înălțime.
Mâncare diversificata, băuturile răcoritoare îmbuteliate la restaurante. Micul dejun și prânzul se serveau la restaurantul de la parter și cina la cel de la etajul 1.
Camere mici dar bine organizate și curate, in minibar se găsea: fanta și coca-cola la 1l, 2 sucuri cu pai, apa minerală și plata. In camera se mai găsea și fierbător cu plicuri de ceai și ness.
La ieșirea din hotel spre plaja, pe partea dreapta se gadeste o cofetărie care intra in conceptul UAI.
Piscina curată și șezlonguri suficiente.
Grădini imense îngrijite in care se găsesc șezlonguri și... păuni! ????
Aleea care duce la plaja cu bănci și flori pe o parte și pe cealalta.
Marea cu intrare lina și nisip fin!
Trimis de FRD in 10.08.17 00:12:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Miracle, Royal Allhambra, Amelia, Sunmelia.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FRD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.82028000 N, 31.29007200 E - neconfirmate încă
@FRD:
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
as vrea mai multe detalii, cat dureaza transferul? cum e apa la intrare in mare? adanca sau nu...
@iulia2017: Buna, nu știu cât durează transferul pentru ca noi am mers cu mașina personală.
Intrarea in apa e lina dar îți recomand intrarea de după ponton, e in dreptul celuilalt hotel, au pus nistre pietre pentru a opri valurile și apa nu e adânca și e foarte calda!
- Jul.2022 Merita fata de multe altele — scris în 20.07.22 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ