Incep prin a va spune ca am fost 4 familii, toate cu copii.
In aceasta statiune am mai fost, la alt hotel unde am fost foarte incantati dar ce-am gasit aici m-au dezgustat total. Inteleg ca trebuie sa tinem cont de raportul calitate-pret dar au intrecut masura. Probabil s-a schimbat conducerea pentru ca recomandarile anilor precedenti au fost unele foarte bune fapt pentru care am ales acest hotel.
Cazarea a fost ok, mai ales apartamentele. Veneau zilnic sa faca curat si sa schimbe prosoapele.
Am intampinat mari probleme la masa si la parcare.
Se mananca la restaurantul Chouchoura unde spatiu de "autoservire" este unul foarte mic si inghesuit tinand cont de faptul ca aici servesc masa turisti cazati la cele 3 corpuri de cazare. Mancarea deloc diversificata unde zilnic nu lipseau cartofii prajiti, lintea, cartofii natur si un al treilea fel (fasole sau varza) cu un copanel sau carne de porc. Rosiile - 1/4-verzi. Cred ca achizitia s-a facut pe cele mai ieftine preturi.
Ca alcool, barbatii nu au avut ce bea. Toate aveau un gust ingrozitor ce nu puteau fi consumate.
La parcare doua familii din grupul nostru au intampinat probleme. Ne-am dat seama ca cei de la receptie sunt mana in mana cu cei de la ridicari masini.
Una din familii, avand cazare la apartament, parcandu-si masina in fata cladirii, in parcarea lor, cu acceptul lor ca daca-si gaseste loc de parcare, contra cost, o poate lasa i-a fost ridicata masina cat timp s-a dus sa-si ia apartamentul in primire. Cand a venit sa-si ia bagajele, nu au mai gasit-o. Cu o indiferenta si nepasare, cel de la receptie ne-a intins un biletel cu un nr de tel. Am gasit masina tocmai la iesire din statiune dupa o bajbaiala de 1h30' unde a mai platit o taxa de 35 euro.
Celeilalte familii, i-a gasit un loc de parcare, asa zisul portar, in parcarea hotelului, contra cost iar a doua zi i-a zis sa-si mute masina de-acolo pe motiv ca nu are loc un autocar sa intoarca. Ambele masini au fost mutate, pe rand, afara pe un drum public riscand sa fie ridicate si de-acolo.
Mentionez ca apartamente sunt intr-un corp cu receptia proprie iar camerele duble intr-altul avand de asemenea receptia lor, toate sub acelasi nume Trakia Plaza.
Am plecat dezamagiti total. Am scris aceste randuri din dorinta ca cei ce-si doresc un concediu linistit sa-si aleaga alt hotel sau pot veni aici fara masina proprie si doar cazare.
Trimis de brumi in 14.07.15 15:31:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (brumi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@brumi: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA/. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@brumi - total de acord cu cele scrise de Brumi... NU RECOMAND sub nici o forma nimanui aceasta mizerie de hotel in special pt bataia de joc reprezentata de segmentul mancare... este sub orice critica ce se intampla acolo... inadmisibil ca in fiecare zi la cel putin o masa sa nu ai tacumuri (in special furculite) cu care sa poti manca... e o bataie de joc si nu merita sa platim pt asa ceva...
@gheo_ionik - ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Sep.2021 Sejur destul de dezolant — scris în 04.09.21 de Mef din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2021 Vacanta ratata — scris în 25.07.21 de ux121210 din PRAHOVA - nu recomandă
- Aug.2019 Merita — scris în 25.08.19 de paulgmatei din CăTINA [BZ] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Încă un concediu reuşit la Sunny Beach — scris în 03.09.18 de Nic din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Un sejur de 4 stele — scris în 23.08.18 de Nikus din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Groaznic — scris în 11.08.16 de lyly_ivan din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2015 Nu categoric — scris în 28.08.15 de sempre din BACAU - nu recomandă