Cateva Update-uri si precizari

S-au spus destule despre complex si nu mai vreau sa reiau... este un complex ok inca in expansiune. Insa trebuie facute niste precizari:
- cazarea se face imediat cum ajungi, insa la masa se intra cu cina (ora 18:00) si se iese cu pranzul --» important pentru cei cu copii
- nu se dau prosoape de plaja (piscina) - sa va luati de acasa
- singura vesela din bucatarie a fost 2 pahare si 2 cani; nu exista tacamuri, farfurii, oale, nimic; frigiderul este destul de incapator
- la noi in apartament ne lipsea uscatorul de par - alti prieteni cu care am fost aveau, dar la noi nu!
- totul se serveste la pahar, deci este important sa va luati un bax cu apa plata la voi pentru camera
- plaja este la dus cam la 15 minute (dus - la vale) de mers pe jos pe poteca amenajata (dificil de parcurs in slapi, dar posibil) si cam 20-25 de minute la intors... exista un shuttle-bus gratuit de la hotel dar cu un program "neprietenos" - vezi poza atasata
- plaja (Kibella Beach) se plateste (22 leva sau 50 ron, o umbrela si 2 perne), parcarea cu masina proprie la plaja se plateste si aceasta.
- se construieste un Aquaparc; vor sa il deschida in 15 iunie, dar nu cred ca vor fi gata (vezi poza)
- exista un magazin langa hotel de unde se pot cumpara diverse (creme, bauturi, etc...) se plateste in leva, lei sau euro. Cursul la care se calculeaza este de 2,5 ron pentru 1 leva
Cam astea am avut de precizat. Oricum per total raportul calitate pret este foarte bun.
Trimis de cipri in 07.06.18 12:21:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cipri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Salut! Referitor la Topola, urmeaza sa merg si eu acolo... mancarea e ok? , adica se poate manca su bea ceva decent? E curat? Apa la piscina e incalzita? Crezi ca merita vacanta acolo? Mersi!
@Cata cata: depinde de pretenții... mâncarea și băutura este standard pentru hotel 3-4 stele Bulgaria. Nu a fost vreodată să zic că nu am ce mânca. La băuturi... orice alcool ce se servește este marca Savoy, berea Kamenița este slab alcoolizata dar ok. Toate astea sunt subiective... depinzând de pretenția fiecăruia.
Piscina este încălzită dar nu prea mult... Eu am fost doar în Infinity pool in care se simțea un jet căliu de apă cum țâșnea. Este curat. Seamănă foarte mult cu complexul Phenicia din Mamaia dar mult mai ieftin.
Super. Mergem in august acolo si asteptam sa vad in ce stadiu este Aquapark-ul. Auzisem ca il au in plan pt anul 2018 dar acum am dovada ca se lucreaza. Multumesc.
- Jul.2023 Un complex minunat! — scris în 14.07.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Bine, dar nu mai vin! — scris în 10.09.21 de fan bulgaria din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort minunat in care venim de 4 ani — scris în 17.01.22 de Alicu2022* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort slabut — scris în 23.07.21 de ux121163* din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2020 Experienta ne-placuta de la Topola — scris în 23.09.20 de alexandru1988 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2020 O experienta neplacuta!!! — scris în 29.08.20 de ux117271 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un super resort aproape de Romania — scris în 15.08.20 de Darius77 din IAşI - RECOMANDĂ