Recomand pentru familii cu copii
Am fost in luna august 4 nopti... super hotel... apartamente foarte mari, curatenie zilnic, doar cu schimbat de prosoape, fara a ne schimba lenjeria si nici nu se pune gel de dus sau altceva, doar hartie igienica.
Piscine super, una cu topogan ptr copii, una incalzita... iar infinity pool merita toti banii... privelistea este minunata
Mancarea nu foarte diversificata, dar suficienta si ai ce alege.
Animatorii super... foarte multe activitati pe tot parcursul zilei si seara minidisco si spectacole.
Teren de fotbal, tenis, golf, biciclete... toate gratis.
Plaja cam la 1 km, se coboara pe o poteca amenajata... merita ptr privelistea minunata... dar exista si minibus de la hotel din ora in ora ptr a merge la plaja si este gratis.
Plaja foarte ingusta, cu stanci in spate... sezlonguri contra cost si 2 baruri la fel contra cost, exista si o zona ptr prosoape daca nu vreti sezlong.
In concluzie recomanda acest hotel... daca vreti un concediu linistit... si copiii chiar au activitati.
Trimis de julie_me in 30.08.17 08:47:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena, nisipuri
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (julie_me ); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Un complex minunat! — scris în 14.07.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Bine, dar nu mai vin! — scris în 10.09.21 de fan bulgaria din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort minunat in care venim de 4 ani — scris în 17.01.22 de Alicu2022* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort slabut — scris în 23.07.21 de ux121163* din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2020 Experienta ne-placuta de la Topola — scris în 23.09.20 de alexandru1988 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2020 O experienta neplacuta!!! — scris în 29.08.20 de ux117271 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un super resort aproape de Romania — scris în 15.08.20 de Darius77 din IAşI - RECOMANDĂ