Romanii care strica!!!

Am fost la acest resort pentru prima data in luna iunie a anului 2013, am avut un sejur placut de 7 zile, ne-am simtit foarte bine. Desi era destul de aglomerat pentru inceputul lunii iunie, a fost liniste, la capitolul mancare - desi nu excelau, am avut ce sa alegem (spun asta deoarece predominau mancarurile de tip fast food - pt. mesele principale, ceea ce nu e chiar OK), iar ceea ce ne -a incantat au fost apartamentul si piscina.
Apartamentul - foarte bine amenajat, cu camera de zi cu vedere spre mare... o priveliste superba!
Pe de alta parte, a fost piscina, infinity, ceva de vis, sa poti sa stai in apa, pe marginea piscinei, iar dedesubt sa vezi... marea!
E adevarat, plaja, mai bine zis, peticul de plaja amenajat al resortului lasa de dorit, insa, compenseaza cu piscina!
Ei bine, cu imaginea bine stabilita fata de ce si cum va fi, am hotarat si in septembrie 2014 sa revenim cu placere la acest resort, pentru un weekend.
Din pacate, calitatea mancarii era mai joasa de aceasta data, dar, nu pentru asta am mers acolo..., stiam cam despre ce e vorba, dar, chiar si asa, mancarea a fost sub asteptari. Mai multa mancare de joasa calitate, fata de anul precedent. In plus, era fffff aglomerat si, din pacate sala de mese si terasa erau neincapatoare pentru numarul mare de turisti. La etajul 1 sala de mese si terasa erau blocate, pentru un grup organizat. Poate nu ar strica sa mai amenajeze ceva in privinta locurilor de servit masa. De fapt au un salon de servit masa separat, dar, il tin gol, pentru servire "a la carte", insa nu am vazut pe nimeni servind masa acolo. E de inteles motivul - mancarea e aceeasi, privelistea e alta, fiind situat cumva pe zona de sub piscina infinity, intr-o zona de taluz terasat, iar bautura e contra cost.
Poate o sa va intrebati de ce am pus totusi titlul articolului. Ideea e ca in resort la momentul septembrie 2014 au fost ffff multi romani si din pacate s-a vazut, si nu in mod placut. Au fost cazati un grup f mare de indivizi aflati, cum se obisnuieste, pentru TEAM BUILDING... Ok, foarte bine, dar... pur si simplu s-au comportat execrabil, au baut excesiv, au facut galagie in zona careului interior - acolo unde au geamuri majoritatea dormitoarelor! - pana dimineata... fara sa le pese ca sunt si altii pe acolo. Parea ca au luat un stapanire tot resortul! Nu vreti sa stiti cum mirosea apa din piscina de la bere, atat in stare proaspata cat si in stare consumata.... , ajunsa in minunata piscina!!!! Pur si simplu si-au facut de cap!
In fine, ideea e ca, din pacate, nu e singurul loc in care am vazut cum romani de-ai nostri... strica tot. Din pacate nici cei din administratia resortului nu au fost preocupati in vreun fel de restabilirea linistii sau a ordinii. Parea ca nu le pasa.
Una peste alta, nu stiu daca vom mai reveni la acest resort.
Trimis de POPII in 02.08.15 02:05:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Elenite, Golden Sands
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (POPII); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@POPII - Te rugăm să ne specifici dacă prețul cazării - 42 euro, este pe noapte, eventual să treci suma totală într-un ecou la prezentul review, pentru ca noi să o updatăm ulterior publicării în caseta tehnică a impresiilor.
Mulțumesc!
- Jul.2023 Un complex minunat! — scris în 14.07.23 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Bine, dar nu mai vin! — scris în 10.09.21 de fan bulgaria din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort minunat in care venim de 4 ani — scris în 17.01.22 de Alicu2022* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Un resort slabut — scris în 23.07.21 de ux121163* din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2020 Experienta ne-placuta de la Topola — scris în 23.09.20 de alexandru1988 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2020 O experienta neplacuta!!! — scris în 29.08.20 de ux117271 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2020 Un super resort aproape de Romania — scris în 15.08.20 de Darius77 din IAşI - RECOMANDĂ