Pentru cei care nu au fost pana acum la Frankfurt, este bine sa stie ca de la aeroport la Gara Centrala se ajunge in aproximativ 10-15 minute, cu trenuri regionale care vin destul de des (nu mai mult de 15 min). Hotelul Topas este situat la 3-5 minute de mers pe jos de gara centrala si foarte usor de gasit. Din punct de vedere al locatiei am ajuns incredibil de repede si de usor. Zona nu este neaparat una centrala dar de acolo in 10-15 min se ajuge in centru si cred ca merita. Un prieten de-al nostru ne-a spus ca este o zona rau famata a orasului dar parerea mea este ca nu e mai rau decat in alte parti. Am vazut cativa drogati, cativa oameni ai strazii dar nu m-au deranjat. Atata timp cat nu le acorzi atentie, nu te deranjeaza.
Camera a fost dubla, dimensiuni rezonabile si dotare buna, in afara paturilor si a noptierelor, am avut in camera o sofa, un birou si doua scaune. Curatenie impecabila.
Prosoape schimbate zilnic chiar daca nu respectam regula. (ne schimbau toate prosoapele chiar daca nu le lasam pe jos), curatenie zilnic in camera. Nota maxima.
In receptie intotdeauna angajati extrem de amabili, vorbitori de limba engleza. Nota maxima si aici.
Micul dejun: mancare nu foarte variata dar suficienta. Curatenie impecabila si in restaurant. Si aici nota maxima.
Recomand calduros.
Trimis de danieltanase* in 29.09.10 22:33:52
- A fost prima sa vizită/vacanță în GERMANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danieltanase*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 50.10786220 N, 8.65911484 E - neconfirmate încă
am si eu un prieten venit de curand de la Frankfurt si este extrem de incantat de nemti si de conditiile de acolo!
Totusi... drogati si oameni ai strazii... parca imi pierd curajul, desi am stat 6 luni in Germania si stiu aproximativ cam ce stil de viata au. Sunt convinsa ca nu au treaba cu tine, ca simplu trecator, dar nu m-as incumeta chiar daca pretul mentionat, daca a fost pentru amandoi, este unul foarte bun.