A fost o vizita relativ scurta, interesanta, cu plusuri si minusuri... am stat in Praga doar 3 zile, timp in care am vizitat orasul... cei drept, vremea nu a tinut cu noi, a plouat mai tot timpul... dar era Aprilie, nu? Orasul e frumos, merita vizitat (cei drept, eu prefer Viena, chiar si Budapesta mi s-a parut mai frumoasa), din pacate oamenii locului sunt mai reci, mai distanti (poate din cauza originii germanice)... berea e foarte buna, merita mers acolo macar pentru asta...
Din pacate hotelul la care am fost cazati, desi are 4 stele, are mai multe corpuri, total diferite, de cladiri... cea principala are intr-adevar 4 stele... celelalte cu greu cred ca ar obtine 2 stele in Romania... arata ca niste camere de camin renovate cat-de-cat, dar geamul nu se inchidea bine (am pus o sticla de cola intre garnisa si geam ca sa stea inchis), cartelele magnetice (daaa... aveau cartele magnetice la camerele acelea de camin...) sau demagnetizat de 3 trei ori in 3 zile, asa ca am ramas pe dinafara pana au rezolvat problema cei de la receptie, paturile erau cate 4 in camera, puse cap la cap cate doua, exact ca pe vremea studentiei... Mancarea a fost buna (bufet), dar daca mesele ar fi fost curatate dupa ce s-a mancat pe ele, daca macar fata de masa ar fi fost schimbata, macar scuturata, ar fi fost acceptabil... asa, mancarea iti cam statea in gat...
In rest, numai de bine...
Praga e o destinatie ce trebuie bifata, istoria si cultura locului te intampina la tot pasul... dar cautati o cazare mai buna...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rodik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 50.04121070 N, 14.49550509 E - neconfirmate încă
te rog sa specifici daca si care dintre pozele incarcate iti apartin 100% si care sunt luate de pe net. (am detectat prezenta unora dintre ele si pe alte site-uri si am motive sa cred ca te-ai "inspirat" de acolo)
- Feb.2024 Premiant, într-un top al trecutului — scris în 03.03.24 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Un hotel bun — scris în 16.11.16 de felixtm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Praga -un oras turistic — scris în 08.09.10 de bilu66 din BRASOV - RECOMANDĂ
- May.2008 Un hotel minunat — scris în 22.10.11 de Ioana_Ioana din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ