REZONABIL
Titanic Royal - never again
Hotelul are un teritoriu bine amenajat și o plaja superba.
Printre puținele lucruri care ne-au bucurat in vacanța a fost faptul ca au suficiente șezlonguri la plaja și piscine
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Intoxicație alimentara de doua ori in 7 zile.
Mâncarea are un gust puternic de condimente locale. Chiar și felurile de mâncare internaționale sunt adaptate la gustul lor.
Mâncarea din zona kids corner era picantă de fiecare data.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Convulsii cu tenta coregrafica pana noaptea târziu la volum maxim. Pentru noi, având copil, a fost imposibil sa ne odihnim pana nu înceta show-ul lor.
Trimis de ux122777 in 15.10.21 23:03:07
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux122777); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux122777: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 05722&hid=25013.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux122777 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Buna! Imi pare nespus de rau copilas, dar cred ca era bine sa va interesati inainte de alegerea vacantei in Egipt cu un copil mic. Eu personal nu as pleca cu un copil asa mic intr-o tara precum Egiptul.
La fel pentru alegerea hotelului ar fi fost bine sa va informati despre conceptul dupa care fuctioneaza un anume hotel altfel veti pati acelas lucru si data viitoare. Niciodata hotelierul nu va modifica ceva in pachetul turistic pe care il vinde in timpul sejurului la cererea unui turist si ma refer aici la muzica, program artistic, bauturi etc,
Alegeri inspirate va doresc!
- Oct.2023 Oarecum decent dar se putea (mult) mai bine — scris în 02.11.23 de MihaiSt1982 din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2023 Super vacanță Titanic Royal — scris în 28.01.24 de dantm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Prima data in Egipt — scris în 15.08.22 de adiso8 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- May.2022 Oricand Titanic Royal daca vrei vacanta de vis în Hurgada — scris în 18.05.22 de viorance din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Un sejur încântător, vom reveni cert anul viitor — scris în 01.05.22 de ramonadb2013 din ARAD - RECOMANDĂ
- Mar.2022 CHIN la Titanic Royal — scris în 01.04.22 de Versus din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 O experienta placuta — scris în 08.07.21 de Dan 16 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ