Am fost acolo la sfarsitul lui septembrie 2010, mai precis 25.09. -02.10. Vremea a fost ok, ziua cald iar seara si dimineta era placut.
Atat "Basaku" cat si "Victorita" au scris cam tot ce se putea scrie in legatura cu acest hotel.
Am ajuns la hotel pe la 21:00, am fost cazati langa alt cuplu de romani. La capitolul curatenie nu stau bine, nu zic ca nu fac curatenie, in camere se facea curatenie zilnic... dar egiptenii sunt cam certati cu apa iar fier de calcat la ei nu exista. :)). Camera era un fel de apartament, avea de fapt 2 incaperi. Cand am intrat in camera am fost "intampinati" de o multume de furnici uriase. Am fost la receptie si am facut plangere si in 10 minunte a venit un "barbat" de serviciu si a facut curatenie in camera si a dat cu insecticid " Raid" pe care ni l-a lasat in camera. Ne facut program impus... dimineata si seara dadeam cu raid pe la usa de la intrare si balcon.
Resortul este mare, dupa cum spunea si Victorita este intins pe lungime) noua ne lua cam 10 min sa ajungem in zona receptiei.
Am facut 2 excursii una "moto safari", adica mergeai cu atv-ul in desert pana la un sat de beduni (cam 11/2 ore de mers dus si 11/2 ore de mers pentru intoarcere), a fost ceva inedit. A doua excusie a fost o excursie pe marea rosie. Marea rosie este superba.
un lucru pe care nu l-am luat in calcul si nu am stiu ca trebuie sa ma interesez este despre intrarea in mare. Ca sa poti sa intri in mare megeai cam 800 m sau chiar mai mult pe un ponton sau prin apa (care era de max 10 cm). Sincer eu nu am reusit sa ajung pana la captul pontonului pentru ca era foarte cald. Unele hoteluri am inteles ca isi fac ei ca o laguna.
Ca un sfat... atunci cand va interesati de un hotel sa puneti si aceasta intrebare... cum este intrarea in mare?
Ca sa concluzionez... Sejurul in Egipt a fost interesant, nu stiu daca as mai repeta experienta.
In orice caz servicile din Egipt nu se pot compara cu cele din Turcia.
Trimis de andreeab in 15.11.10 10:10:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreeab); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2022 Horror — scris în 14.05.22 de ux124861 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2021 As mai merge odata! Nu e pentru fitosi! — scris în 05.01.22 de craciun8921 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un sejur peste asteptari — scris în 03.10.21 de kisocsike din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Coșmar, nu vacanta — scris în 15.09.20 de Lore22 din TIMIșOARA
- Aug.2020 Total dezamăgită — scris în 01.09.20 de ux117352 din CLUJ - nu recomandă
- Jun.2019 Noua ne-a placut — scris în 02.01.22 de Floris.Toni din BALş [OT] - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Decent și peste așteptările noastre (după recenzile citite anterior plecării) — scris în 27.09.18 de Ccucu din BRAD - RECOMANDĂ