A fost o vacanta interesanta, care s-a terminat cam repede, nici n-am avut timp sa simtim cu adevarat totul in resortul respectiv.
Hotel impecabil, servire ff.buna, iti trebuie prea mult timp sa faci toate activitatile ce ti le ofera cei de acolo.
Multa umezeala seara in aer, am prins o vreme foarte calduroasa, 28 de grade la 9 dimineata.
Faceti o excursie pe mare, care e foarte frumoasa si elocventa pentru amabilitatea turcilor, mai ales un domn, Erol, ce ti explica totul si te ajuta si in Antalya cu magazine si obiective de vizitat.
Rusi multi, englezi multi si ametiti de bautura toata ziua, dar civilizati...
Ce sa zic, SUPER.
Trimis de dixxl in 29.09.08 01:52:45
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dixxl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am vreo sansa sa aflu, de la cei care au fost, ce inseamna camera standard? Fara specificatie de land sau sea view. Dupa arhitectura hotelului, foarte putine camere ar avea land view, restul partial sea sau chiar sea view.
Multumesc
pt vi_chy... si pt altii desigur... ideea de camera landview sau sea view e aproximativa, ar trebui sa va dea camera de ex. numai in fata, cum se vede intr una din poze luate de pe plaja... In rest, nu prea se zice ca ar fi sea view, o vezi dar putin dintr o parte asa, nu poti spune k te trezesti cu soarele in fata...
Mergeti si vedeti, k e super...
Multumesc pentru raspuns. Am luat un sejur de 11 zile la acest hotel. Cred ca va fi minunat. Impresii la intoarcere, adica dupa 15 august.
- Jun.2016 Dezamagitor — scris în 05.07.16 de brianaotilia din IASI - nu recomandă
- Jun.2014 Un hotel bun — scris în 19.06.14 de umflatila din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Vacanta foarte reusita — scris în 12.07.12 de gabitzutgv din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Se poate si mai bine! — scris în 03.07.12 de celena2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Foarte, foarte bine — scris în 21.09.11 de dianna din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Super vacanta — scris în 13.07.11 de catalin76* din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 A fost un vis — scris în 18.07.10 de crisstoia din SIBIU - RECOMANDĂ