In perioada 9-16 iulie am fost in vacanta in Kos - Tigaki - H. Tigaki. Cu emotii am plecat, ptr. ca a fost primul zbor cu avionul. Totul a decurs bine. Avion, prelucare cu autocarul catre hotel, la ora 12 eram cazati, la ora 13 eram la masa la taverna.
Hotelul are 2 tipuri de camere. Noi am optat pentru camera superioara, spatioasa, balcon, frigider, aer conditionat. (camerele standard sunt mici, mobilier vechi). Intr-un cuvant hotelul este asa cum este descris de agentie. Masa demipensiune-bufet suedez- variata, buna.
Hotelul este aprope de plaja cu nisip fin si aproape de localitatea (satul) Tigaki.
Recomand sa mergeti la agentiile din sat pentru excursii optionale si inchirieri de masina, scuter sau bicicleta.
Noi am alternat zilele de plaja cu excursiile optionale.
Plaja este foarte mare si ai de unde alege sezlong cu umbrela, 5 euro 2 sezlonguri cu umbrela sau gratis si consumai bauturi.
Am inchiriat o masina si am vazut toate punctele turistice de pe insula.
Orasul Kos - micut, cochet dar foarte animat -. Exista trenulet care face turul orasului gratuit. Parcarea in oras este gratuita.
Satul Zia - am mancat la o taverna mancare greceasca - este asezat pe coasta muntelui, pe care il vezi din hotel, este foarte frumos.
Satul Tigaki fiind aproape de hotel, seara ne plimbam pe strazi, prin magazine si in final ne opream intr-un bar si savuram cate un cocteil.
Am fost in excursie si la Bodrum cu vaporul de viteza-cataraman-. Interesant orasul - cu locurile istorice, bazarul specific turcesc si portul plin de yahturi.
La tavernele unde mancam de pranz, grecii au fost foarte amabili, draguti.
Va recomand sa gustati tipuro - este un rachiu grecesc - (noua uzo nu ne place).
La intoarcere cu avionul din Kos am zburat spre insula Mykonos, pe care am avut sansa sa o vad de la inaltime.
Doresc tuturor sa aiba o vacanta asa cum am petrecut noi.
Trimis de ANILU in 27.07.14 16:48:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki-Kasandra-Policrono-Hotel Acrogiali; Corfu - Resort Aqua Sandy Beach.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.88748100 N, 27.18810300 E - neconfirmate încă
@ANILU: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2014 Vacanta perfecta. — scris în 08.07.14 de Demirr din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Eliberare de stres si te imbeti de relax 100 la 100 — scris în 23.01.13 de victtoryo din FOCSANI - RECOMANDĂ