REZONABIL
Scriu acest raport pentru ai ajuta pe cei care iau in considerare acest resort.
1. Zbor / Avion
a. Am plecat din Brasov / Ghimbav, cu locuri rezervate pe ambele curse, totul a decurs perfect. Operator Hisky.
b. La dus am avut bagaj infoliate de mine, la retur am facut in aeroport, 5 € / buc. Nu a disparut nimic, totul ok. Infolierea bagajelor de cala este obligatorie.
c. Viza de Egipt se achita doar Cash. 108 € pentru 4 persoane.
2. Transfer Aeroport – Hotel
a. Ghizi de la agentie de mare ajutor, am gasit usor autocarul.
b. Noi am coborat ultimii, a durat foarte mult trasnferul. Plecare la 22:30 din aeroport, am ajuns in hotel la 00:30
c. La retur mi s-a parut mai scurt, noi am fost penultimii preluati.
3. Hotel
a. Checkin a mers rapid, orice solicitari au fost rezolvate prompt
b. In general resortul nu arata rau, dar e putin invechit
c. Mancarea decenta, fara prea mari pretentii. La Hotel Noah BG mult superior
d. Plaja m-a dezamagit, eu asteptam nisip fin etc, zona de intrare in mare dificila fara papuci de pietre (nu am stiut ca Marea Rosie nu are nisip)
e. Sezlonguri suficiente atat pe plaja cat si la piscina, totul ok
f. Marea senzationala, apa limpede, temperature constanta, prima zi a fost mai rece aerul dupa care la 33°C a fost numai bine
g. Activitati de scufundare la recif, posibile pe cont propriu in perimetrul plajei. Atentie la pesti, unii musca, altii inteapa …
4. Excursii
a. Am fost asaltat de vanzatorii locali, orice ofera ei e foarte scump. Au si SPA local, masaj etc, foarte scump, sotia a luat ceva masaj si impletire de codite pentru fete, 200 €... mda am ajuns sa vorbesc singur prin hotel.
b. Excursii oferite de agentia cu care am contractat vacanta sunt din belsug. Am luat una mai complexa, mi-a placut dar a fost cam scump. Plecari la piramide etc nu merita.
5. Concluzii
a. Egiptul vazut din avion + transfer este deprimant. Desert, bolovani …
b. Zona turistica, resort, civilizat, nu mi s-a parut aglomerat, magazine pe zona de promenada. Nu recomand cumparaturi din hotel
c. Plaja ok, mai putin intrarea in apa. Recomand papucei de mers prin apa
d. Apa sentationala
e. Recif superb, atentie la pesti. Orice muscatura, intepatura prezenta la cabinet medical de urgenta este obligatorie. Am fost spitalizat 24h dupa un incident.
f. Asistenta medicala de nota 10. Exista cabinet medical in hotel, lucreaza foarte bine cu asigurarea [... ]. Recomand!
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Lord Hades in 15.07.26 15:59:11
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
- Alte destinații turistice prin care a fost: Spania, Bulgaria
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lord Hades); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.04694527 N, 33.90126820 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 18790&hid=29264.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@Lord Hades:
”La dus am avut bagaj infoliate de mine, la retur am facut in aeroport, 5 € / buc. Nu a disparut nimic, totul ok. Infolierea bagajelor de cala este obligatorie.
De fapt, înfolierea bagajelor de cală este obligatorie doar la întoarcerea din Egipt. Dacă plăteai în dolari mai economiseai ceva.
”In general resortul nu arata rau, dar e putin invechit
După doar trei ani de funcţionare nu ar trebui să se vadă uzura.
”Plecari la piramide etc nu merita.
Asta chiar nu am înţeles-o. Mergi prima dată în Egipt şi apreciezi că "nu merită" să vezi Piramidele. De mâncat, băut şi bălăcit găseai mai bine, mai ieftin şi mai aproape în Bulgaria sau Turcia. Părerea mea
”Egiptul vazut din avion + transfer este deprimant. Desert, bolovani …
Din avionul meu eu am văzut de fiecare dată altceva: o Mare Roşie în culori absolut superbe ![]()
Nu am înţeles nici cum a fost cu peştele ăla, dar nu mai contează
- May.2025 The V Luxury Resort, Sahl Hasheesh — scris în 02.03.26 de vlado2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...