Impresii generale...
Drumul, Bucuresti-Ruse- Veliko Tarnovo-Haskovo-Makaza -Kavala-Thasos, il cunosteam, dar am facut greseala sa plec primul weekend din vacanta de vara si am stat 2 ore in vama la Makaza.
Thasos-ul nu are nevoie de descrierea mea dar ca activitati recomand inchirierea unei barci cu motor, cele faine costa cam 60 E pe zi,
Hotelul compus din doua corpuri Thalassies (2*) si Thalassies Nouveau (3*+), initial am facut rezervare laThalassies Nouveau cu masa DP dar am fost sunati cu doua-trei saptamani inainte si intrebati daca suntem de acord sa stam la Thalassies (2*+) si ne ofera si masa de pranz, eu am cerut sa includa aerul conditionat si camera cu vedere la mare ei au fost de acord si batem palma.
Camera curata, se facea curat zilnic, spatioasa cu pat separat pt copil, baia ok (cabina de dus cam mica).
Proprietari foarte prezenti, personalul amabil, piscinele ok (1 adulti +1 copii),
MINUSURILE
-plaja de langa hotel cam 2 metri intre faleza si apa deci in fiecare zi ne urcam in masina si plecam spre plaja,
-mancarea... a fost meniu fix pe care il alegeau ei si care a fost foarte LOW BUGET indiferent ca vb de mic dejun, pranz sau cina, pentru copil am fost nevoit sa cumpar de cateva ori mancare suplimentar, suplimenar a fost si apa... bauturile erau ok la pret 2,5 -3 E berea, apa sau sucurile cam tot asa.
De precizat faptul ca la micul dejun a fost aceeasi mancare in fiecare zi (1ou
ochi, o feliuta de branza si un cub de unt, ceai sau cafea):(
In consecinta nu m-as mai intoarce in acest hotel...
Trimis de bvali123 in 01.03.15 13:09:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bvali123); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@bvali123: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@bvali123 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Multumim pentru recomandare, si o intrebare. Cum ati ales hotelul sau cine vi l/a recomandat, l/ati contractat prin agentie sau l/ati gasit pe net, mai fusese cineva acolo sau cum? Ma mira pretul mare pentru conditiile oferite si as vrea sa gasim solutii ca sa evitam astfel de pacaleli. Multumesc si vacante cat mai frumoase data viitoare!
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Thalassies Hotel [Limenaria]" (deja existentă pe sait)
- Sep.2020 Recomand — scris în 04.10.20 de coraliadan din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Thalassies Hotel — scris în 03.08.19 de Ionela2018 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Recomandare — scris în 10.09.18 de Marton Agnes din MIERCUREA-CIUC - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Limenaria — scris în 27.06.18 de rgucomp din VOLUNTARI [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Inca o data la Hotel Thalassies — scris în 29.09.17 de maria1957 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Liviu D. — sejur 7 zile, pret 560, 1-8 iunie 2016 — scris în 19.01.17 de liviud93 din BUCUREşTI
- Jun.2016 Sejur 7 zile pret 560 — scris în 19.01.17 de niccc din BUCUREşTI - RECOMANDĂ