ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.12.2024

AUTORUL NU ar recomanda

Un hotel de nota 4

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Citatul zilei proverb indian- Elefantul omoară chiar când atinge, şarpele chiar când miroase, regele chiar când rîde, omul rău chiar când cinsteşte.

Următoarea noastră destinație a fost Agra! Aici am ajuns seara la cazare. Am fost cazați la un hotel situat cam la 2,3 kilometri de centrul orașului, pe o stradă desfundată! Nici măcar microbuzul nu a putut ajunge până la hotel, vreo 50 de metri am cărat singuri bagajele.

Hotelul se chema Taj Castle A Boutique Homestay și cam acesta era singurul lucru pozitiv de la acest hotel și anume numele. Deci pînă la urmă maibine la precedentul hotel cu un nume imposibil, dar cu condiții decente de cazare, decât la acesta cu un nume fain, dar cu niște condiții…. Dar ă o luăm pas cu pas!

Hotelul cu pricina era administrat de o familie de musulmani. Genul cu multe neveste și mulți copii! Recepția era chiar la intrare și era destul de spațioasă. Aceasta era deservită de chiar proprietarul hotelului. Formalitățile de cazare au durat destul de mult!

Într-o camera de la parter era șantier în toată regula și cât am stat acolo nu s-au oprit din lucru decât noaptea. Disconfortul era destul de mare și praf și gălăgie. Nu au avut niciun pic de respect de noi ce ne cazasem acolo.

Toți am fost cazați la etajul întâi. Fiecare dintre noi a avut ceva de reclamat. La unii era mizerie în cameră, la alții era un șoarece, la noi mirosea înfiorător a mucegai. Eu am o mare problemă cu mirosurile și daca miroase urât pur și simplu mă înec de tuse.

Camera noastră avea 15 metri pătrați. Pe jos era gresie, iar la ferestre perdele și draperii. Nu aveai ce vedea afară așa că le-am ținut mai mult trase. Chiar aveam și balcon, dar nu l-am folosit deloc!

Mai aveam un dulap de haine, două noptiere o servantă și un televizor. Deasemenea mai aveam și un aer condiționat!

Patul era mediu ca dimensiune. Era obosit și el și salteaua. Nu ne-a plăcut absolut nimic la acest hotel, pe care l-am declarat singurul din tot sejurul de care am fost nemulțumiți.

Baia era și ea modestă, dotată cu duș și cu obiecte sanitare de o slabă calitate. Era un încălzitor de apă, dar era de formă, apa tot la temperatura camerei curgea ca peste tot în India. Bine că era foarte cald afară și pur și simplu nu aveam așa nevoie de apă caldă!

Interenet aveam, dar mergea foarte slab. Prindeam o idee de semnal, doar pe la recepție și în spațiile comune.

Hotelul nu avea restaurant, dar ei se obligaseră să ne asigure și micul dejun! Acesta era preparat în altă parte, cine știe pe unde și ne era adus apoi dimineața. Micul dejun l-am servit pe holul hotelului după ce am strâns mai multe mese și scaune de prin camere. Evident acesta a fost mai mult decât modest. O omletă, un juice și un fruct. Cam asta era tot! Plus o cafea solubilă! Foarte slab!

Sus la etajul al doilea cică era o terasă unde puteam sta seara la un pahar de vorbă! Ei aș! Era doar o placă neterminată și trebuia să vii tu cu scaunele și cu mesele! Așa ceva!!!

Am stat din fericire doar o noapte la acest hotel. La final după ce am făcut check-outul și am plecat s-a trezit o doamnă din grup că ea a avut 100 usd în pașaport și aceștia au dispărut. Cu toate că ne grăbeam să mergem înapoi în Delhi să prindem trenul de noapte, ne-am întors la hotel să vorbim cu proprietarul. Acolo circ! Ea o ținea pe-a ei că a avut acolo banii, el pe-a lui că nu a văzut niciun ban. Menționez că pașaportele au stat la recepție. Până la urmă proprietarul i-a dat femeii 100 usd, dar s-a jurat că el nu luat niciun ban, dar nu vrea reclamă proastă. Acu nici nu mai știu ce să cred dacă femeia chiar a vut banii sau i-a rătăcit prin altă parte. Cert este că așa s-a terminat un sejur neplăcut, cu ceartă.

Nu ne-a plăcut deloc la acest hotel, drept pentru care nici nu-l recomand.

Citește și CONTINUAREA aici

Trimis de robert in 30.12.24 13:42:49
Validat / Publicat: 30.12.24 21:22:30
INFO ADIȚIONALE
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Algeria, Argentina, Bahamas, Benin, Brazilia, Camerun, Chile, China, Coasta de Fildeș, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Etiopia, Europa, Gambia, Ghana, Guineea Bissau, Honduras, Hong Kong, India, Indonezia, Insulele Cayman, Jamaica, Kenya, Macao, Maldive, Mexic, Pakistan, Republica Centrafricana, Republica Dominicană, Rusia, Senegal, Sheychelles, Sri Lanka, SUA, Tanzania, Thailanda, Togo, Tunisia.

VIZUALIZĂRI: 154 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P20 minunatul nostru hotel
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 19500 PMA (din 15 voturi)

4 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[30.12.24 21:21:13]

Mutat în rubrica "Taj Castle Homestay, AGRA" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

robertPHONEAUTOR REVIEW
[30.12.24 21:44:46]

@webmasterX: da e ok

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster
[30.12.24 23:02:57]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2024) sau anul trecut (2023) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

robertAUTOR REVIEW
[31.12.24 09:13:53]

@webmaster: mersi frumos!

• Niciun abonat la acest review, încă...

• SOCIALs

• la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]