Era a doua oara cand reveneam in acest minunat si fascinant oras. Am sosit cu autocarul si la sugestia celor de la acea firma de transport si datorita orei (6 dimineata) am ales hotel sureya, un stabiliment de 3 stele - 2 insa ar fi mult mai aproape de adevar, totusi foarte popular intre micii comercianti romani, datorita pretului foarte bun (30 euro camera inclus mic dejun) si datorita amplasarii in centru langa universitate si la 600 metri de bazar.
Hotelul era intr-un continuu proces de modernizare la acea data, camerele destul de mici, insa beneficiai de tv si frigider, mobilierul in stare buna si nou. La capitolul curatenie de obiectat pt ca nu prea se facea decat dupa ce se eliberau camerele, oaspetii hotelului fiind in tranzit (noi eram o exceptie).
Micul dejun destul de saracacios, dar alimentele proaspete si bune.
De ospitalitate nu cred ca cineva se poate plange in turcia, iar un plus de mentionat ca la receptie se vorbea romana, si indiferent de problema de intelegeai si cam toate se rezolvau foarte rapid.
De plictist in istanbul nu poate fi vorba nici daca stai o luna, asa ca am avut parte de distractie cat si relaxare.
Sper sa mai revenim in Istanbul insa cred ca vom schimba hotelul data viitoare.
Trimis de danyepz in 31.12.09 04:51:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danyepz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
util rw-ul scris.
hotelul cred ca este acesta click aici, iar numele este Sureyya, cu 2 de 'y'.
fata de alte preturi, aici este foarte ieftin, chiar daca nu sunt conditii excelente, dar conteaza ca este curat si mancarea proaspata.
hotelul ofera cumva si camere pentru familii cu copii?
- Jun.2011 Hotel OK — scris în 07.06.11 de ggabriel2006 din BUCURESTI - RECOMANDĂ