Tocmai ne-am intors dintr-un sejur minunat! Gazdele sunt persoane deosebit de amabile care ne-au oferit o vila curata, intocmai cum gasiti si in descrierile de pe site! Vila e plasata f aproape de plaja cu nisip si totodata de taverne! Copiii nostri s-au simtit minunat! I-am putut lasa sa se joace liber in curtea vilei, fara frica ca pot iesi in strada!
Chicineta ne-a fost de mare mare ajutor si ne puteam face o cafea buna (cu aroma de Grecia), puteam sa le gatim un mic dejun delicios! Aveau pregatite farfurii, tacamuri, cana fierbator, pahare.
Pranzul l-am luat de obicei la o super super taverna (Capitain) chiar langa vila. Se mananca f f f bine si au cei mai amabili chelneri! Ne rasfatau de fiecare data cu desert din partea casei, deliciosss!
Gazdele noastre au fost f discrete, doar in primele 2 zile si-au facut simtita prezenta, in rest nu i-am mai vazut decat la plecare! La jumatatea sejurului, in timp ce eram plecati intr-o excursie, au venit si ne-au schimbat toata lenjeria, au facut curatenie peste tot si au schimbat prosoapele! De altfel, exista un dulapior unde erau mereu prosoape curate si le puteam schimba la nevoie. La fiecare balcon exista masute si scaune plus un dispozitiv special unde poti intinde rufele sau prosoapele de la plaja umede!
In fata vilei exista un dus chiar unde era de bun simt sa treci (dupa plaja) pentru a nu intra cu nisip in vila! S-au gandit la tot!
As mai reveni cu mult drag la aceasta vila! Copiii au fost super super incantati!
Trimis de Aras in 04.09.13 09:43:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aras); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Te rog sa dai note si pentru rubricile: Plaja si marea, si Distractie si relaxare.
Poti edita folosind butonul EDIT sau sa scrii notele aici si le modificam noi.
Ar fi bun si pretul pentru cazare totusi , e o informatie vitala!
Multumesc pentru completari, voi sterge nota pentru Bucatarie si masa, pentru ca nu ati avut nici o masa inclusa in pret.
Buna. Poti sa imi spui, te rog, cladirea lipita de Sunrise cum arata. Nu gasesc nici un review despre ea. Era ok sau e o cladire mai veche?
Multumesc anticipat.
@miha_alex - Trebuie sa intrati pe site-ul vilei Sunrisestudio. aveti acolo pozele vilei. Sunt intocmai ca si in realitate. Anul trecut au fost inca o data niste prieteni iar conditiile au ramas la fel de bune.
@Aras -buna. plaja din fata vilei era ok pentru copii? in ce perioada ai fost din august? ca pe site vad ca cere 70-80 euro.
Gratar in curte au?
- Jul.2016 Cand marea iti intra in camera — scris în 18.04.17 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Asa cum ne-am dorit — scris în 01.09.13 de georgy.petre din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Exact ca in fotografii — scris în 08.09.12 de mmirelaj din TIMISOARA - RECOMANDĂ