Satisfacator, recomand
Sunt la Sunrise in Obzor, ca locatie este ok, la 250 metri de plaja, intrare lina in mare nisip fin, sezlonguri gratis.
Ce nu mi a placut la acest Aparthotel a fost mancarea la 1225 euro cat am platit putea sa fie mai buna (asta la standardu meu), unora le -a placut. Aceleasi feluri (mancare gatita) care se repeta mereu in schimb la restaurantele a la carte, numai cu rezervare pentru cei care au minim 7 nopti cazare au fost ok mancare buna nu se compara cu cea de la linie. Ai dreptul la 2 rezervari /sejur.
Vinul si berea foarte slabe.
ENTERTAINMENT ESTE VARZA niste copii care incearca sa faca lumea si copiii sa se distreze dar nu reusesc deloc.
Am avut ghinionul sa pierd cheia de la camera m -au taxat 50 leva (125 ron) mult zic eu pt. o cheie.
In conluzie daca ai platit 625 euro cum am vazut o postare de la acest hotel e ok dar eu la 1225 euro aveam alte pretentii.
Trimis de DANILO in 13.07.18 16:53:49
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DANILO); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@DANILO: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Cazarea la acest hotel a fost foarte ok avand apartament cu 2 dormitoare, living cu bicatarie, 2 bai, 2 balcoane fiind foarte spatios, locatia fiind ok. In ultima seara de sejur adica sambata a fost si mancarea mai buna la linie (seara traditional bulgareasca) deci in consecita am crecutul gradul de satisfactie la 67 % si da recomand.
@DANILO: nu se poat emodifica doar media (cumpresupun că dorești)
Rog scrie-ne notele pentru fiecrae capitol în parte
-SERVICII:
- CAZARE [camere etc]
- BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ
- PLAJA şi MAREA
- DISTRACŢIE / RELAXARE
- Sep.2023 Sunrise, rasarit de soare — scris în 09.12.23 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta doar atat — scris în 06.08.23 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta nereusita, nu recomand — scris în 01.09.22 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Oribila vacanță — scris în 25.07.22 de ux126204 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Hotel supraevaluat — scris în 01.08.21 de biapia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Frumos resortul dar nu as mai merge acolo — scris în 15.09.20 de ux117600 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2020 Nerecomandat celor care au frica de insecte, mai ales centipede — scris în 13.09.20 de radu12345 din BUCUREșTI - nu recomandă