Ideal pentru familie cu copii
Drum: Craiova-Giurgiu-Varna-Obzor (am stat ca 50min la podul de la Giurgiu). Drumul e ok, am făcut mai multe opriri și am făcut cam 9 ore.
Când am ajuns la recepție ne-au pus brățările și ne-au condus la camere.
Cazare: am comandat apartamente cu 1 camera și pentru ca nu au mai avut ne-au dat cu 2 camere în același preț. Apartamente foarte mari (cca 130 mp) dotate cu tot ce ai avea nevoie dacă ești cu un copil (mașină de spălat, aragaz, frigider... etc). Curatenie se facea zilnic.
În fiecare zi au o echipa de animatori care fac tot felul de jocuri/concursuri. Copiii au fost foarte încântați de ei.
Masa: foarte diversificată și foarte gustoasă.
Băuturile sunt, ca de obicei, cele locale: sucuri la dozator, bere destul de slaba, vin bun, băuturi spirtoase majoritatea Savoy (destul de bune). Am comandat și coktail-uri extraAI - foarte bune.
Au și restaurant a la carte destul de ok. (cu rezervare).
Plaja : Accesul se face pe doua drumuri - aproximativ 5 min de mers lejer. Șezlonguri găsiți la orice ora. Din păcate marea a fost foarte agitata (6 zile din 8 am avut steag rosu).
Piscinele cu apa foarte curata.
Plusuri: atenți la detalii, meniu diversificat, camere/apartamente foarte mari și curate.
Minus: lipsa unui bar pe plaja
Trimis de neghy in 19.08.15 23:39:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (neghy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@neghy: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@paul1971: contra cost 30leva/7zile/user - oriunde... inclusiv la plaja
@Aslan: Șezlongurile la plajă sunt gratuite și sunt din belșug. Niciodată nu s-a întâmplat sa nu găsim... indiferent de ora
Mulțumesc, am rezervat vacanta acolo din 28.08.
Din descriere am văzut ca e ok.
E ok. Din descrierile de pe acest site mi-am ales acolo vacanta. Ăsta e motivul pt care am scris un ecou aici
- Sep.2023 Sunrise, rasarit de soare — scris în 09.12.23 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta doar atat — scris în 06.08.23 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Vacanta nereusita, nu recomand — scris în 01.09.22 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Oribila vacanță — scris în 25.07.22 de ux126204 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Hotel supraevaluat — scris în 01.08.21 de biapia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Frumos resortul dar nu as mai merge acolo — scris în 15.09.20 de ux117600 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2020 Nerecomandat celor care au frica de insecte, mai ales centipede — scris în 13.09.20 de radu12345 din BUCUREșTI - nu recomandă