FUGITI!
Hotelul arata oribil, angajatii la fel. Camerele sunt murdare si renovate secolul trecut. Dus dintr-ala am vazut ultima oara intr-un camin studentesc inainte de 1989. Liftul e infiorator, n-are usi interioare.
Piscina e si ea murdara, sa se potriveasca cu darapanatura de care apartine. Dl de la receptie a incercat sa-mi dea o camera la Varshava (care e de 2 stele) si cand i-am aratat pe rezervare ca scrie Sunny Varshava a zis da, aveti dreptate si mi-a dat alta cheie. Aceeasi mizerie am gasit-o si aici.
Nu aveam cum sa mai stau acolo nicio secunda. Sotul meu a intrat si-n sala in care se serveste mancarea si m-a felicitat ca am evitat-o. Am fost atat de socata incat n-am fost in stare sa fac nici poze!
Am anulat instant rezervarea si ne-am cazat in alta parte.
Trimis de volonika in 20.08.14 15:05:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (volonika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28186900 N, 28.03869800 E - neconfirmate încă
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
Nu te supara ca te intreb, ai citit recenziile precedente, daca da ce ai ales locatia asta?
Am ales o pt ca am facut rezervarea vineri seara tarziu (am plecat sambata dimineata devreme). Voiam o iesire rapida, o singura noapte. N am avut timp sa citesc comentariile anterioare. M am gandit ca sunt totusi 3 stele si o sa fie acceptabil, nicidecum ca arata ca un camin studentesc de acum 30 ani!
- Aug.2016 Sunny Warshawa - fugiti cat puteti !!! — scris în 29.08.16 de Zumbaura din GALAţI - nu recomandă
- Jul.2010 Oribil — scris în 28.07.10 de byly din GIURGIU - nu recomandă
- Aug.2009 Nu recomand — scris în 08.04.10 de felipe77 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2008 Am fost si eu!!! — scris în 01.02.12 de Robert Sch. din PETRILA - RECOMANDĂ