BUN
Sunis, în razele soarelui!

Sunis Evren este un resort mic, fiind și unul dintre motivele pentru care l-am ales. Nu are glamourul altor resorturi cu întindere mare dar a fost o experiență pozitivă. Este un hotel dedicat turiștilor nemți și aceia dintre dvs care ați mai fost la astfel de hoteluri știți că toți angajații vorbesc doar germana. Pliantele care anunțau spectacole seara erau doar în limba germană, niciun cuvânt în engleză, din păcate.
La sosire am fost întâmpinați cu câte un pahar de suc și un prosop umed răcoritor. Cazarea s-a făcut imediat, camera era deja pregătită. Am fost informați de la recepție despre conceptul UAI, am primit și un pliant. Dl care ne-a condus în cameră ne-a explicat cum funcționează seiful și AC -ul.
În primul rând hotelul are într-adevăr nevoie de o renovare pentru a atinge cu adevărat cele 5 stele. Recepția pare întunecoasă și demodată. La fel și camera, la etajul 1, deși foarte spațioasă, are nevoie de un decor nou și mobilă nouă. Ușa de la intrare nu izolează zgomotul care vine din holul de la parter. Liftul pe care îl foloseam noi avea niște probleme pentru că era "out of service" cam des, dar își revenea repede.
In baie nu funcționa ventilația, vă imaginați ce saună se făcea după trei dușuri. Dușul nu avea decât o bucată de sticla pe lateral, el nu se închidea, trebuia să stai doar în dreptul geamului altfel riscai o inundație. Și la duș și lângă chiuvetă sunt dozatoare cu săpun lichid.
În fiecare zi se făcea curățenie și se schimbau prosoapele. Mini barul a fost zilnic completat cu 2 doze mici de bere, cola, fanta și 4 sticle de apă. Aveți și fierbător, cești pentru cafea sau ceai. AC-ul, încastrat în perete, a funcționat bine. Balconul era spațios, am avut vedere în spatele hotelului, și un pic de mare în lateral. Televizorul un pic cam vechi, evident doar cu programe în turcă și germană.
La parter, lângă recepție sunt câteva mici magazine cu diverse produse, de la magneți la îmbrăcăminte, ochelari sau bijuterii. Holul de la parter, era mereu foarte animat, pentru că aici se află Leonis Bar, care funcționează non stop, servește băuturi (UAI), de toate felurile și este un punct principal din interiorul hotelului. Sunt numeroase canapele confortabile și mese cu scaune, ocupate și ziua dar mai ales seara încât ai impresia că ești în zona de așteptare din aeroport. Sunteți serviți de chelneri dar puteți comanda și singuri. Există un pic de disconfort în camera de la etajul 1, deoarece se aude zgomot.
Găsiți în hotel și coiffeur, hammam, masaj, o sală de jocuri (dar cu jetoane care trebuie cumpărate). Deasemenea o mică patiserie care vă servește cu prăjituri sau rahat când doriți, până seara.
În hotel este un restaurant principal, și alte trei restaurante à la carte, două în interior și unul lângă piscină. Mâncarea este foarte bună, și din belșug. Prăjituri minunate, baclavale de vis, sucuri, înghețată, iar chelnerii sunt foarte amabili cu toți turiștii. Restaurantul și el, ar avea nevoie de un decor mai atractiv. Sunt mese și afară lângă piscină. Micul dejun poate fi servit de la 7 dimineața până la 11. Apoi prânzul începe la 12.30 până la 14.30 în restaurant. Dar prânzul poate fi servit și pe alte două terase grozave până la 16.30. Prima terasă este lângă plajă, cu grătare minunate făcute pe loc, kebab, pește, pui, cartofi, salate, paste, fructe, băuturi. Totul exrem de gustos! Cealaltă terasă este lângă piscină, cu servire asistată, iar mâncarea este excelenta. Pizza, burgeri pe grill făcuți pe loc, cartofi copți umpluți, pui rotisat, un deliciu absolut, clătite, gofre, înghețată. Servirea era foarte rapidă deoarece bucătării sunt foarte harnici și eficienți. Cina o puteți servi până la 21.30. Nota 10 pentru mâncare! Pentru gurmanzi este rai! 😀
Restaurantul este pregătit și în timpul nopții pentru turiștii care vin târziu. Într-una din zile când am plecat foarte devreme într-o excursie, am coborât la 5.30 dimineața să pregătesc două sandvișuri și să iau câteva fructe. Angajații erau acolo, am găsit tot ce mi-a trebuit fără probleme.
Piscina este foarte mare, frumoasă și înconjoară hotelul, mărginită de palmieri și traversată de poduri de lemn. Turiștii au parte de animație și într-o zi ne-am bucurat de muzică și petrecere cu spumă în piscină. Într-un colț al piscinei exista niște duze din care apa țâșnește ca în jacuzzi, excelent pentru masaj la gât sau spate! 😀 Există și piscină mică pentru copii dar și tobogane mari și mici. Lângă piscină aveți și un bar, și mese la care vă puteți bucura de o bere rece!
Evident, semnul "șezlongurile nu pot fi rezervate" nu impresionează pe nimeni indiferent în ce limbă sunt! Pentru piscine si plajă primiți prosoape de la hotel în baza unor carduri.
La minunata plajă ajungeți imediat, două minute după piscină. Nisip fin, șezlonguri suficiente, umbrite de prelate, apa mării caldă cu intrare lină fără nicio pietricică!
WiFi gratuit care funcționează foarte bine, iar zona hotelului este foarte animată, în imediata apropiere găsiți kilometri de magazine și bazaruri!
Singurul reproș este acesta, că are un aer demodat, în rest ne-am distrat și ne-am simțit excelent!
Vă doresc concedii minunate! ❤️

- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
- Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub
- ABONAMENT afaFC pe 6 LUNI = 59 lei Cumpără afaFC 6 luni
- ABONAMENT afaFC pe 12 LUNI = 100 lei Cumpără afaFC 12 luni
Trimis de laura mihaela in 14.08.25 18:16:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laura mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.80705345 N, 31.34221449 E - neconfirmate încă
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”