O vacanta excelenta!
am fost foarte placut surprinsa de acest hotel relativ micut.
hotelul este nou, costruit in 2009.
este foarte curat. zilnic s-a facut curatenie in camera.
camerele sunt mari, luminoase si fiecare cu balcon.
tot personalul este foarte amabil. vorbesc mai mult germana pentru ca este plin de nemti fata de celelate unde am intalnit foarte multi rusi.
mancarea este foarte buna, atat in restaurantul principal cat si langa piscine unde se poate servi zilnic pui rotisat, salate, flat bread, inghetata si waffe.
exista loc de joaca pentru copii.
tobogane cu apa atat pentru adulti cat si pentru copii.
animatorii sunt foarte draguti si sunt in permanent in contact cu turistii.
seara se organizeaza mini disco si apoi spectacole.
intr-o seara am avut beach party iar in alta seara barbeque.
piscinele sunt curate iar apa nu este foarte rece.
plaja este cu nisip, amenajata de ei cred, pentru ca in zona e plaja cu pietricele.
intrarea in apa se face lin.
este un hotel ideal pentru familii cu copii.
faptul ca este mai micut mi se pare un avantaj. totul este foarte aproape :)
recomand cu cladura acest hotel.
Trimis de oana cluj in 02.07.10 23:08:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: ELA QUALITY, BELEK; DELPHIN PALACE, LARA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana cluj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.80705345 N, 31.34221449 E - neconfirmate încă
Bravo ptr alegere si pentru impresii !
Nici nu auzisem de acest hotel. Cum ti s-a parut fata de Delphin ?
m-am simtit mult mai bine la Evren decat la Delphin Palace.
hotelul este mult mai mic, personalul este mult mai amabil si mai promt. nu am asteptat nici macar o data mai mult de 2 minute dupa ceva.
desi hotelul era destul de plin, locuri la masa si la sezlonguri gaseai tot timpul.
turistii sunt majoritatea nemti si se simte asta.
totul e foarte civilizat.
camerele la evren sunt mai mari si mai luminoase.
mobilierul este nou.
si delphin palace mi-a placut mult dar aici m-am simtit mai bine, mai confortabil, totul mi s-a parut mai primitor. .
Trebuie trecut pe lista acest hotel. Am incredere in tine ptr. ca nu esti la primul concediu in Turcia si poti sa compari acest Sunrise cu hoteluri de top. Desi pretul vad ca e tot de... top. Banuiesc ca ptr. copilas nu a costat nimic.
Multumesc pentru raspunsuri!
copilul are peste 2 ani si a platit dar nu stiu exact cat. cam 150 eur plus taxa de aeroport.
a fost destul de scump pentru ca am luat in ultima clipa. poate e mai ieftin cu early booking.
eu m-am simtit cel mai bine in acest hotel micut.
chiar nu am gasit nimic care sa ma deranjeze.
ela quality din belek e mult mai luxos dar si mult mai scump. oricum nu are ospitalitatea de la Sunis Evren. la Ela e plin de rusi si trebuie mult bacsis
cu placere!
eu multumesc pentru incredere si aprecieri
Din ce in ce mi se intareste si mie ideea ca la hotelurile mari si renumite s-a mai diminuat un pic din calitatea serviciilor. Fie pentru ca nu fac fata, fie pentru ca i-au stricat rusii cum zici si tu. (am vazut asta la Rixos Lares anul acesta) Si mie-mi plac nemtii mai mult prin stilul lor linistit si mult mai civilizat, i-am observat acum 3 ani cand am fost la Delphinul din Alanya. Apropo, la RL anul acesta era plin, plin, plin de romani.
In privinta pretului, m-ai linistit, pentru ca nebeneficiind de early booking, e un pret corect. Oricum, m-au incantat impresiile tele, ptr ca de mult ma intrebam ce alte hoteluri ar putea fi bune in Turcia in afara de cele consacrate.
Multumesc si daca vreodata ma voi orienta catre acest Sunis Evren o sa-ti cer mai multe detalii.