Am fost anul trecut in acest hotel si am fost foarte multumiti. Cu toate ca este incadrat ca un hotel de 2 stele, este f. frumos si curat, are o piscina care poate fi folosita atat de adulti cat si de copii (am fost impreuna cu sora mea si fata ei).
Hotelul este pozitionat la 50m de plaja, camerele sunt spatioase cu mobilier nou, eu si sotul am stat la parter, iar sora la etajul1. Are 2 etaje. In camera am avut un pat mare, lateral 2 mici dulapioare, in fata patului o oglinda mare cu beculete pe margine si uscator de par; sub ea alt dulapior cu rafturi si la intrare in camera un dulap pt. umerase si pt pantofi. Pe jos gresie, baia f. curata cu dus si chiuveta. Camerele au balcon si masa si 2 scaune care dau spre alte vile, dar este multa verdeata. Deasemenea, e si tv in camera, iar la receptie greci care te ajutau cu orice ai fi cerut. Hotelul are bar si un tv mare la intrare.
Drumul spre plaja trece prin fata unor vile cu tufe mari de flori si pomi. Este super fumos si curat. Plaja din dreapta, cum mergi spre ea, nu are bolovani in apa, care este f. curata limpede calda si fara valuri.
In zona sunt multe restaurante, taverne, cofetarii si baruri, fast fooduri, magazine cu suveniruri, imbracaminte si incaltaminte, pielarie si multe altele. Am vazut chiar si o macelarie. Aproape paste tot meniul in lb. romana, iar preturile sunt bune. Exista si un supermarket cu tot ce vrei. Seara este luminata si animatie.
La anul sper sa mergem tot acolo. O sa revin cu fotografii.
Trimis de flori_floricika in 05.07.09 13:50:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (flori_floricika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
hotelul sun este in halkidiki kasandra am fost cu cristian tour micul dejun si aerul conditionat incluse in pret.
Mic dejun stil bufet aproape zilnic la fel, dar destule ca sa poti alege si suficienta mancare.
Nu stiu daca alte ag au hotelul, eu l am cautat si la altele dar nu l am gasit, sper azi sa reusesc sa pun fotografii ca sa va convingeti.
Sun hotel este pe bratul Kassandra , Statiunea Polichrono
cand te intorci si tu de acolo dl. laurentiucapac astept fotografiile voastre, ,,multumesc ''webmaster
flori, te rog sa ma ierti, am uitat sa-ti multumesc; nu mi se intampla foarte des, dar totusi mi se intampla (nu e o scuza, este impardonabil, in primul si cel mai important rand ptr mine)
Flori, intentionez sa merg si eu la hotel Sun. Nu am inteles din review daca in camera este frigider, sau macar minifrigider. imi poti spune te rog frumos? Multumesc
- Jul.2019 Sejur — scris în 28.07.19 de Boz din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Hotel Sun Polichrono — scris în 03.09.17 de NinaCris din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Un concediu relaxant — scris în 27.06.17 de queen* din REşIţA - RECOMANDĂ
- May.2016 Sejur placut in Kassandra la Sun Hotel — scris în 06.06.16 de Rabona din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Sejur minunat Polichrono — scris în 15.09.15 de MihailY din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Impresii hotel Sun - Polichrono — scris în 19.06.16 de mare2016 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Sejur Sun hotel Polichrono 2014 — scris în 04.08.14 de fred2003* din TG-MURES - nu recomandă